Κώστας Δημητρίου: Απολογήθηκε για το post που έκανε και "έριξε" πυρά κατά του Λώρη Λοϊζίδη


Κώστας Δημητρίου: Απολογήθηκε για το post που έκανε και "έριξε" πυρά κατά του Λώρη Λοϊζίδη

\"Ξέρω πως δεν παίρνουν ούτε οι ηθοποιοί ούτε το συνεργείο τέτοια λεφτά\"

Μεγάλο ντόρο προκάλεσε η ανάρτηση του ηθοποιού Κώστα Δημητρίου και η σκληρή κριτική του για τη σειρά του Λώρη Λοϊζίδη "Μια φορά κι έναν καιρό". Τα λόγια του προκάλεσαν την αντίδραση πολλών συναδέρφων του. Ο Κύπριος ηθοποιός είπε πως: "Είναι το ακριβότερο Κυπριακό σήριαλ. Δεν θέλετε να ξέρετε...Ακούμε τρία χρόνια τώρα γι’ αυτό το πολύ διαφημιζόμενο προϊόν και τι εισπράττω στο τέλος, εγώ, ο ταλαίπωρος, φορολογούμενος θεατής;".

Το μεσημέρι της Πέμπτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Ελα να δεις" και έκανε νέες δηλώσεις μετά το σάλο που προκάλεσε η ανάρτηση του "Μπορεί να έκανα λάθος που έκανα τη συγκεκριμένη ανάρτηση γιαυτό απολογούμαι. Εγώ δεν κατηγόρησα κανέναν. Μετά που διάβασα στα ΜΜΕ για την σεναριακή αποτυχία της σειράς σε σύγκριση με το διατυμπανιζόμενο project έγραψα πως είναι η ακριβότερη σειρά της Κύπρου. Σε σύγκριση με το αποτέλεσμα που βλέπουμε που πάνε όλα αυτά τα λεφτά;" είπε αρχικά και πρόσθεσε "Όπως έλεγα πάντα τη γνώμη μου την είπα και τώρα... Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται στη σειρά...Απολογούμαι σε όσους με παρεξήγησαν. Κατέβασα την ανάρτηση".

Μάλιστα έριξε εμμέσως πλην σαφώς βολές στον σεναριογράφο Λώρη Λοιζίδη λέγοντας πως κερδίζει πάρα πολλά χρήματα από τη σειρά. "Δεν παίρνουν οι ηθοποιοί όλα αυτά τα λεφτά που κοστίζει η σειρά. Αν τα παίρνουν να κάνω μετάνοιες και να ζητήσω δέκα φορές συγγνώμη. Ξέρω πως δεν παίρνουν ούτε οι ηθοποιοί ούτε το συνεργείο τέτοια λεφτά. Εκείνες οι χιλιάδες ευρώ που πάνε". Δείτε το βίντεο

 

 

Tags gossip, showbiz cy, celebrities, κωστας δημητριου, λωρης λοιζιδης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3603 s (240 Queries.) // Parse time: 0.3273 s // Total time: 3.6876 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X