Η stylish boutique που εγκαινιάζεται στην πρωτεύουσα


Η stylish boutique που εγκαινιάζεται στην πρωτεύουσα

Με ιστορία 28 χρόνων εκφράζει το στιλ και ενισχύει τη γυναίκεια θηλυκότητα.   

Η An'ge Boutique, ένα lifestyle κατάστημα με μεγάλη ποικιλία προϊόντων και μακροχρόνια ιστορία στο fashion industry του νησιού, καθώς τα πρώτα καταστήματά της ιδρύθηκαν στη Λεμεσό στα μέσα της δεκαετίας του ’90,  ετοιμάζεται να τελέσει τα εγκαίνια του νέου ανακαινισμένου καταστήματός της στη Σταυρού 7.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 5 Νοεμβρίου, με ένα gathering με live μουσική, σε συνεργασία με τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό, τα οποία θα τελέσει, η κ. Φωτεινή Παπαδοπούλου, Πρόεδρος του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού. Αξίζει να σημειωθεί πως μέρος των εσόδων θα δωρηθεί στον οργανισμό. 

Στα έξι καταστήματα της An’ge Boutique σε όλη την Κύπρο θα βρείτε fashionable items που τονίζουν τη γυναικεία θηλυκότητα και προσθέτουν πόντους στο στιλ μέσα από μία γκάμα ενδυμάτων υψηλής ποιότητας, ως επί το πλείστο που φέρουν την υπογραφή Ελλήνων σχεδιαστών αλλά και επιλεγμένα items διεθνών brands. 

Η ποιότητα των προϊόντων είναι υψίστης σημασίας για τη boutique καθώς δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στις πρώτες ύλες και στη μοναδικότητα της γυναίκας. 

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, το κατάστημα θα είναι ανοιχτό και την Κυριακή, 6 Νοεμβρίου, παρέχοντας προσφορές και δώρα στους επισκέπτες. 


 

Tags An'ge Boutique, εγκαινια, μόδα, Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός, fashion


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8548 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3180 s // Total time: 3.1728 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X