Μαυρίκιος Μαυρικίου: "Στον στρατό με είχαν χτυπήσει, αποπειράθηκαν μέχρι και να με βιάσουν" [βίντεο]


Μαυρίκιος Μαυρικίου: "Στον στρατό με είχαν χτυπήσει, αποπειράθηκαν μέχρι και να με βιάσουν" [βίντεο]

Ξέσπασε σε κλάματα η Ιλάειρα: \"έλεγα \"Θεέ μου, πάρε με\".

Tους Μαυρίκιο Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση, να παραχωρούν άλλη μια κοινή τους συνέντευξη, είδαμε μέσα από την εκπομπή της "Super Κατερίνα". 

O Γιάννης Πουλόπουλος, τους επισκέφθηκε στο σπίτι τους, και εκεί το ζευγάρι, εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων τις δύσκολες στιγμές που έχουν βιώσει στο παρελθόν.

Την αρχή έκανε ο Κύπριος παραγωγός, ο οποίος μίλησε για το bullying που βίωσε όταν ακόμηα ήταν στον στρατό, φαντάρος.

Διαβάστε ακόμα: Μαυρίκιος Μαυρικίου: Πήγε βραδινό ψάρεμα με τον πεθερό του [εικόνα & βίντεο]

Συγκεκριμένα αποκάλυψε: "Έχω δεχτεί bullying για τα κιλά και τις επιλογές μου. Στον στρατό με είχαν χτυπήσει, αποπειράθηκαν μέχρι και να με βιάσουν. Με έκλειναν στο φοριαμό, μου έριχναν κέρματα για να τους τραγουδήσω. Ένιωθα ότι είμαι σε αδιέξοδο και σκέφτηκα να κάνω κακό στον εαυτό μου".

Μετέπειτα, την δικιά της ιστορία, μοιράστηκε και η Ιλάειρα Ζήση, σχολιάζοντας: "Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, δουλεύω σερβιτόρα στο μαγαζί του μπαμπά μου. Έβγαλα τα πρώτα μου χρήματα και έκανα την πρώτη μου κολεξιόν με ρούχα. Είχαμε μια καθηγήτρια στο σχολείο που μας χτυπούσε. Τα παιδιά με κορόιδευαν, γιατί ήμουν πολύ διαφορετική από εκείνα", ενώ μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, πρόσθεσε: "Έλεγα στη μαμά μου "δεν έχω φίλους" και μου έλεγε θα πας στο γυμνασίο και θα βρεις φίλους, θα πας στο λύκειο και θα βρεις φίλους, θα πας στο πανεπιστήμιο και θα βρεις φίλους, αλλά δεν ταίριαζα με τα παιδιά. Οι καθηγητές μου δεν είχαν διαγνώσει ότι έχω δυσλεξία και μου έλεγαν ότι θα αποτύχω και δεν θα κάνω τίποτα στη ζωή μου. Αλλά με κράτησε ο Θεός, γιατί έχω μεγάλη πίστη. Πήγαινα στο δωμάτιο και έλεγα "Θεέ μου, πάρε με". Δείτε το βίντεο πιο κάτω: 

 


 

 

Tags μαυρικιος μαυρικιου, διασημοι, Ιλάειρα Ζήση, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6092 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2722 s // Total time: 2.8814 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X