Δοκιμάσαμε για σας ολοκαίνουργιες μοναδικές προτάσεις για κεραστικά γάμου 


Δοκιμάσαμε για σας ολοκαίνουργιες μοναδικές προτάσεις για κεραστικά γάμου 

Οι πιο γλυκές επιλογές για την ομορφότερη ημέρα της ζωής σας. 

Ετοιμάζετε το γάμο σας; Τα κεραστικά γάμου είναι αδιαμφισβήτητα πολύ σημαντικά για την επιτυχία της ημέρας αυτής. Επισκεφτήκαμε το Άρωμα Βανίλιας και δοκιμάσαμε τις νέες προτάσεις του pastry chef Γιάννη Τούμπα για μοναδικά κεραστικά γάμου, τα οποία  θα βρουν τη μόνιμη θέση τους στην καρδιά σας.

Ειδικά για το διήμερο 5-6 Νοεμβρίου 2022, επισκεφθείτε το Άρωμα Βανίλιας για 10% έκπτωση στα κεραστικά (για παραγγελίες πέραν των 1.000 κεραστικών), για γάμους που θα πραγματοποιηθούν μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2023. Η προσφορά ισχύει για όσους από εσάς θα κλείσουν το γάμο τους μέχρι τις 9 Νοεμβρίου 2022 και δεν συνδυάζεται με οποιαδήποτε άλλη προσφορά.

Tο Άρωμα Βανίλιας φημίζεται για τα πρωτότυπα κεραστικά του. Λόγω της μεγάλης ζήτησης μερίδας πελατών του όμως, πλέον ετοιμάζει για τους πιο παραδοσιακούς από εσάς παραδοσιακά λουκούμια με γέμιση αμύγδαλο, χαλεπιανό ή ανάμεικτο. Αφράτα, μυρωδάτα, λαχταριστά … το τέλειο συνοδευτικό με τον απογευματινό σας καφέ. 

Προσφέρεται επίσης το διαχρονικά αγαπημένο παστίτσι, τραγανό απ’ έξω και μαλακό από μέσα.  

Δύο ολοκαίνουριες προτάσεις του chef είναι επίσης το:

Choco caramel: Πλούσιο μείγμα από αμύγδαλα, ινδοκάρυδο και σοκολάτα γεμιστό με καραμέλα (toffee) και το

Pistachio Fruity: Πλούσιο μείγμα από αμύγδαλα και ινδοκάρυδο γεμιστό με πραλίνα χαλεπιανού και πουρέ από μαύρο κεράσι.


 
Δοκιμάσαμε επίσης το πολύ ξεχωριστό ροδίτικο με γέμιση πραλίνας φουντουκιού ή χωρίς. Μια ολοκαίνουρια πρόταση για ένα απολαυστικό γλυκό, πλούσιο σε αμύγδαλα, τριμμένη καρύδα και μαστίχα, ικανό να κλέψει τις εντυπώσεις των καλεσμένων σας. Η γέμιση πραλίνας φουντουκιού προσδίδει μια ιδιαίτερη τσαχπινιά, για όλους εσάς που είστε ταυτόχρονα λάτρεις της σοκολάτας. Πολύ ξεχωριστό είναι επίσης το μυκονιάτικο, με γέμιση (αμύγδαλο, χαλεπιανό, ανάμεικτο) ή χωρίς. Το μυκονιάτικο αποτελεί ένα πλούσιο σε γεύση κεραστικό καθώς δεν περιέχει καθόλου αλεύρι, το οποίο σημειώνει τεράστια επιτυχία ως μια εναλλακτική και φρέσκια πρόταση αντί του συνηθισμένου πλέον λουκουμιού.


 
Δοκιμάσαμε επίσης τις υπέροχες τάρτες που προσφέρονται σε τρεις διαφορετικές γεύσεις: τάρτα με αλατισμένη καραμέλα και φιστικοβούτυρο, τάρτα με πραλίνα χαλεπιανού και επικάλυψη λευκής σοκολάτας και μπισκότου και τάρτα με πραλίνα φουντουκιού.

Aγαπημένο είναι επίσης το best seller καρυδάτο με γέμιση ganache ή pistachio, που λιώνει στο στόμα απογειώνοντας τις αισθήσεις σας. Μπορείτε επίσης να βρείτε pistachio, λαχταριστές πραλίνες, cheese brownies και blondie με cream cheese & raspberry. 


  
Αν γνωρίζετε το Άρωμα Βανίλιας, ξέρετε για τί μιλάμε – εάν δεν το έχετε ανακαλύψει βάλτε το στα must visit σας και επισκεφθείτε το σύντομα. Θα το βρείτε στη Λεωφόρο Στροβόλου 162, 2048 Στρόβολος (απέναντι από Corso Italia). Τηλ. Επικοινωνίας: 22 510234. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας προτείνουμε τη διευθέτηση ραντεβού.

Tags Άρωμα Βανίλιας, κεραστικα γαμου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0147 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0353 s // Total time: 0.0500 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X