Λουκάς Φουρλάς: Ο λόγος που πήγαν να τον συλλάβουν στην Ευρωβουλή [βίντεο]


Λουκάς Φουρλάς: Ο λόγος που πήγαν να τον συλλάβουν στην Ευρωβουλή [βίντεο]

Το απίστευτο συμβάν που του συνέβη. 

Τον Λουκά Φουρλά να παραχωρεί συνέντευξη στο “Mylife Christmas Edition”, με οικοδεσπότες τη Ζώη Αυγουστή και τον Νικόλα Ιωαννίδη, πετύχαμε πρόσφατα.

Ο Κύπριος Ευρωβουλευτής, κατά τη διάρκεια των όσων εξομολογήθηκε στους παρουσιαστές, αποκάλυψε ένα περιστατικό που έλαβε μέρος στο Ευρωκοινοβούλιο, και αφορούσε σε "σύλληψή" του.

Διαβάστε ακόμα: Λουκάς Φουρλάς: Υποδέχθηκε περήφανος τον 9χρονο Πάρη στο ευρωκοινοβούλιο

Συγκεκριμένα, ο Λουκάς Φουρλάς δήλωσε τα εξής ακόλουθα: "Ήμουν Ευρωβουλευτής πια στο Ευρωκοινοβούλιο εγώ συνήθως δεν πάω με κοστούμι και γραβάτα στο ευρωκοινοβούλιο[…]ήταν απόγευμα προς βράδυ και κάτι ξέχασα και πήγα στο γραφείο μου να το πιάσω, φόραγε ένα δερμάτινο σακάκι, φανέλα και ένα τζιν παντελόνι. Και όπως περπατούσα στον διάδρομο για να πάω στο γραφείο μου, άκουσα φωνές, αγνόησα πλήρως.Όσο έφτανα στο γραφείο μου, φώναζαν περισσότερο, και άκουσα κάποιους να με τρέχουν από πίσω. Γυρίζω και ήταν η ασφάλεια του Ευρωκοινοβουλίου. Ουσιαστικά ήταν κάπως, ποιος είναι αυτός που μπήκε μέσα στα γραφεία των Ευρωβουλευτών, είναι κλέφτης;. Γύρισα και ευτυχώς φορούσα την κάρτα του Ευρωβουλευτή και μου είπαν συγνώμη, απλά το τελευταίο πράγμα που νομίσαμε ήταν πως είσαι Ευρωβουλευτής"Δείτε το βίντεο από το mylife.com.cy:

 

Tags διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, λουκάς φουρλάς, ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0856 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3162 s // Total time: 3.4018 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X