Χριστιάνα Θεοδώρου: Η πρώτη συνάντηση της Χρύσας με την νεογέννητη αδερφούλα της και η αντίδραση στο σπίτι [βίντεο]


Χριστιάνα Θεοδώρου: Η πρώτη συνάντηση της Χρύσας με την νεογέννητη αδερφούλα της και η αντίδραση στο σπίτι [βίντεο]

“Επικρατούσε ένα χάος\".

Τις πρώτες της δηλώσεις μετά την γέννηση της δεύτερης κορούλας της, έκανε το απόγευμα της Πέμπτης, 15 Δεκεμβρίου, η Χριστιάνα Θεοδώρου, στην εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα". 

Η Κύπρια ηθοποιός, και πρόσφατα μανούλα, συνομιλώντας με την Χριστιάνα Αριστοτέλους, αποκάλυψε πως είναι αυτές οι πρώτες ημέρες στο σπίτι με το νεογέννητο κοριτσάκι τους, αλλά και το πως έγινε η πρώτη συνάντηση της Χρύσας με την αδερφούλα της. 

Διαβάστε ακόμα: Χριστιάνα Θεοδώρου - Σπύρος Χρίστου: Γιόρτασαν την επέτειο τους με μια υπέροχη φωτογράφηση εγκυμοσύνης

Συγκεκριμένα η ίδια δήλωσε τα εξής: "Αύριο κλείνουμε δυο εβδομάδες[…] Η εμπειρία ήταν πάνω κάτω με την πρώτη γέννα, και αυτή καισαρική. Είχα πιο πολύ άγχος γιατί όταν έχεις ένα παιδί στο σπίτι, καταλαβαίνεις ότι πρέπει να πάνε καλά, για να πας πίσω και στο πρώτο παιδάκι. Η συνάντηση τους έγινε στο μαιευτήριο την ημέρα που θα έφευγα. Ήρθε πήρε το δώρο της, από την αδερφούλα της, η Χρύσα, ήταν πολύ συγκινητική στιγμή για εμάς[…]”.

Σε ερώτηση για το αν ήταν δίπλα της ο σύντροφός της, την ώρα του τοκετού, η Χριστιάνα Θεοδώρου απάντησε τα εξής: “Ήταν δίπλα μου και στις δυο γέννες, ευτυχώς, γιατί με το άγχος που είχα αν δεν ήταν ο Σπύρος να μου κρατά το χέρι, δεν ξέρω πως θα τα κατάφερνα”.

Όσο αφορά το πως είναι στο σπίτι οι πρώτες ημέρες με το νεογέννητο και με την Χρύσα, η γλυκιά μανούλα πρόσθεσε τα εξής: “Επικρατούσε ένα χάος στο σπίτι, αλλά η Χρύσα είναι ένα πάρα πολύ καλό μωρό μας βοηθάει πάρα πολύ και φροντίζει την αδερφούλα της, έρχεται να της βρούμε μαζί τα ρούχα της, να αλλάξουμε το μωρό. Επειδή είναι συνεργάσιμη η Χρύσα, κυλάνε όλα ομαλά”. Δείτε το βίντεο:

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, διασημοι, Χριστιάνα Θεοδώρου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6714 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2907 s // Total time: 2.9620 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X