Λουκάς Φουρλάς: Για άλλη μία χρονιά τήρησε την υπόσχεσή του και κολύμπησε για τους Μικρούς Ήρωες


Λουκάς Φουρλάς: Για άλλη μία χρονιά τήρησε την υπόσχεσή του και κολύμπησε για τους Μικρούς Ήρωες

Ο ευρωβουλευτής βούτηξε στα παγωμένα νερά της Λεμεσού για έκτη χρονιά.  

Τα τελευταία έξι χρόνια ο Λουκάς Φουρλάς ένα σαββατοκύριακο πριν από τα Χριστούγεννα βουτάει στα νερά της Λεμεσού σε μία προσπάθεια στήριξης για τους Μικρούς Ήρωες που παλεύουν με τον καρκίνο.

Ο ευρωβουλευτής μαζί με άλλους τολμηρούς και υποστηρικτές του σκοπού του, ανάμεσα τους και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, βρέθηκαν χθες σε ακτή της Λεμεσού και τήρησαν την υπόσχεσή τους. 

Στο σημείο βρέθηκαν για να στηρίξουν την προσπάθεια του ευρωβουλευτή και μέλ της κυβέρνησης, ανάμεσά τους ο Νίκος Αναστασιάδης, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η Αννίτα Δημητρίου, Πρόεδρος της Βουλής, ο Ευθύμιος Δίπλαρος, Βουλευτής καθώς και γνωστοί Κύπριοι, όπως η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και η Στέλλα Σάββα με τα παιδιά τους. 

“Τα τελευταία έξι χρόνια, το Σάββατο πριν τα Χριστούγεννα ορκιστήκαμε πως θα κολυμπάμε για όσους τα Χριστούγεννα δεν είναι ούτε φωτεινά, ούτε ευχάριστα. Για τους Μικρούς Ήρωες και τις οικογένειές τους που παλεύουν άνισα με τον καρκίνο. Ευχαριστώ κάθε ένα από εσάς που στηρίξατε και φέτος τους Μικρούς Ήρωες. Του χρόνου ξανά εκεί, κάθε χρόνο εκεί, μέχρι ο καρκίνος να είναι πια παρελθόν, μέχρι να τον νικήσουμε, έγραψε ο Λουκάς Φουρλάς στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram με τους διαδικτυακούς του φίλους να πλημμυρίζουν το post από συγκινητικά και υποστηρικτικά λόγια. Δείτε στην πιο κάτω gallery στιγμιότυπα που εντοπίσαμε στα social media: 
 

Tags λουκάς φουρλάς, μικροι ηρωες, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8631 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2727 s // Total time: 3.1359 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X