Αλέξης Παππάς: Έστειλε εξώδικο στον Μαυρίκιο Μαυρικίου 


Αλέξης Παππάς: Έστειλε εξώδικο στον Μαυρίκιο Μαυρικίου 

Οι δηλώσεις των δύο πλευρών.   

Δικαστική διαμάχη ξέσπασε ανάμεσα σε Αλέξη Παππά και Μαυρίκιο Μαυρικίου, όταν ο ηθοποιός απέστειλε εξώδικο στον καλλιτέχνη. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής “Super Κατερίνα” Ο Αλέξης Παππάς μέσω του εξωδίκου ζητά από τον Μαυρίκιο Μαυρικίου να μην γίνει ξανά αναφορά στον πρόσωπό του. 

“Αποστείλαμε μία εξώδικη όχληση προς τον κ. Μαυρικίου, με την οποία του ζητάμε να σταματήσει να αναφέρεται στο πρόσωπο του κ. Παππά, καθότι το έχει κάνει επανειλημμένα με ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές. Αυτές τις γνωρίζει πολύ καλά ο ίδιος και δεν θέλω να το συζητήσω. Αυτό που ζητάμε εμείς είναι να σταματήσει να ασχολείται με τον εντολέα μου. Δεν έχουμε κάνει κανένα λάθος. Πολλά από αυτά που έχει πει ο κ. Μαυρικίου είναι ψευδή και συκοφαντικά. Δεν θέλω να αναφέρω παραδείγματα αυτή τη στιγμή”, δήλωσε ο δικηγόρος του Αλέξη Παππά.

Κατόπιν, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, μίλησε στην εν λόγω εκπομπή, λέγοντας: “Δεν έχω λάβει ακόμα το εξώδικο. Άκουσα με χαρά και λύπη τον κ. Σούρλα. Θέλω να πω ότι ήμουν ο πρώτος που είπε ότι ο Αλέξης Παππάς ήταν εξαιρετικός στην πρώτη ανάγνωση. Κατά δεύτερον, το να μου ζητούν να μην αναφέρομαι στο όνομά του, ο Αλέξης ήταν αυτός που έκανε ένα δεκασέλιδο story στο Instagram κι αρχίσατε να μας ρωτάτε. Οπότε αυτός χρησιμοποιεί την παράσταση κι όχι εμείς αυτόν. Το θέατρο, επίσης, είναι sold out για τις πρώτες 10 παραστάσεις οπότε δε νομίζω ότι τον χρειαζόμαστε, ούτε ότι τον χρησιμοποιούμε. Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι όλο το άλλο είναι ένα κομμάτι κατασκευασμένο για να ωφεληθεί ο Αλέξης Παππάς και το αφήνω μέχρι εδώ.
 

Tags μαυρικιος μαυρικιου, Αλέξης Παππάς, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.0066 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2349 s // Total time: 2.2415 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X