10 πρόσωπα της κυπριακής showbiz θυμούνται μαζί μας τις πιο έντονες γιορτινές αναμνήσεις των ημερών!


10 πρόσωπα της κυπριακής showbiz θυμούνται μαζί μας τις πιο έντονες γιορτινές αναμνήσεις των ημερών!

Οι ιστορίες που μοιράζονται μαζί μας πρώτη φορά. 

Τα Χριστούγεννα είναι από τις πιο αγαπημένες γιορτές μικρών και μεγάλων, και αναμφίβολα μας βάζει όλους σε ένα πιο εορταστικό κλίμα.

Σίγουρα όλοι μας με το που ακούμε τη λέξη Χριστούγεννα, έχουμε να θυμόμαστε αναμνήσεις από παλαιότερα αλλά και από πιο πρόσφατα Χριστούγεννα, που θα μείνουν για πάντα στο μυαλό μας, ξυπνώντας όμορφες μνήμες.

Το ilovestyle.com ρώτησε και έμαθε από 10 επώνυμες προσωπικότητες της κυπριακής showbiz, ποια είναι η πιο γιορτινή ανάμνηση που έχουν να θυμούνται από αυτή την περίοδο, με τους ίδιους να μοιράζονται μαζί μας τις δικές τους ιστορίες.

Διαβάστε τις πιο κάτω:

ΜΑΡΙΛΕΝΗ ΣΤΑΥΡΟΥ

"Αυτό που θυμάμαι εντονότερα από τα Χριστούγεννα, είναι η παράδοση της οικογένειας μου να τρώμε μαζί πρωινό την ημερα αυτή. Με τις πιτζάμες μας οι οικοδεσπότες, όλο χαρά αφού μόλις είχαμε ανοίξει τα δωρα, να φτιάχνουμε ζέστη σοκολάτα.. η μυρωδιά των μπισκότων και της μαρμελάδας, η ζεστασιά των αποξηραμένων φρούτων και των ξηρών καρπών αλλά η κυρίως αυτό το συναίσθημα αγάπης και ευφορίας είναι ότι μου έρχεται στο μυαλό όταν ακουω την λέξη Χριστούγεννα".

ΔΑΝΑΗ ΧΡΗΣΤΟΥ

"Τα παιδικά μου χριστουγεννα μυρίζουν ακομα! Καθε παραμονή Χριστουγέννων το σπίτι μας γινοταν κεντρο διερχομενων απο συγγενείς και φίλους.... Το τζάκι, τα καστανα, οι μπουκιες της μαμας, τα μελομακάρονα... Το κυπαρίσσι και το καθε στολιδι ειχαν σημασία ...δεν εχω να σκευτω κατι καλυτερο απο την ζεστασια των Χριστουγέννων που εζησα ως παιδι! Ευχομαι καποτε ο ανθρωπος να καταλαβει πως η ουσια δεν βρισκεται στην υστερια αυτης της εξελισης αλλα στα απλά! Καλα Χριστούγεννα σε ολους".

ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

"Φυσικα η πιο γιορτινή ανάμνηση που έχω να θυμάμαι είναι το 2020, τα 1α μας Χριστούγεννα μαζί με τη Χρυσα μου!! Η Χρύσα ήταν μόλις 9 ημερών, την ντυσαμε χριστουγεννιατικα, απολαύσαμε κάθε δευτερόλεπτο και επειδη βρισκόμασταν σε καραντίνα, όντας μόνο οι 3 μας στο σπίτι, κάναμε βιντεοκληση με τους παππούδες και τις γιαγιάδες της για να τους μεταφέρουμε όλα τα συναισθήματα που μας είχαν κατακλύσει κρατώντας το θαυματακι μας στην αγκαλιά μας".

ΘΕΛΞΙΑ ΒΑΛΕΡΙΑ ΦΡΑΓΚΟΥΔΗ

"Για μένα Χριστούγεννα σημαίνει “οικογένεια”. Eίναι η εποχή του χρόνου που δουλεύουμε πιο πολύ (7 μέρες τη βδομάδα κατά ακρίβεια ) αλλά και η εποχή που αφιερώνουμε τον περισσότερο χρόνο στην οικογένειά μας…  θυμάμαι από μικρή πως ανυπομονούσα να έρθουν αυτές οι μέρες για να φύγουμε έστω μια δυο μέρες οικογενειακώς για να πάμε στο εξοχικό μας να περάσουμε όλη η οικογένεια μαζί τα Χριστούγεννα … Μπροστά από το τζάκι να βλέπουμε ταινίες, η γιαγιά να μαγειρεύει , εμείς να παίζουμε επιτραπέζια … αυτό είναι για μένα τα Χριστούγεννα".

ΚΡΙΣΤΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

"Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη μου περίοδος του χρόνου, δεν με καταθλίβει, ακριβώς το αντίθετο μου δίνει ανάταση, χαρά και αισιοδοξία ότι οι ευχές γίνονται αληθινές και θαύματα συμβαίνουν! Είναι πάντα η μέρα χαράς, στο σπίτι μας γιατί γιορτάζουν οι αγαπημένες μου γιαγιάδες και εγώ, οπότε το σπίτι πλημμυρίζει με αγάπη και όμορφες μυρωδιές! Πρώτη φορά μετά από 33 χρόνια δεν θα είμαι στην Κύπρο αλλά στην Αθήνα, με αναμνήσεις πλέον από αυτές τις γιορτινές στιγμές στο πατρικό, με ανθρώπους που θα τους χαιρετάμε από τον ουρανό πια και πλέον θα είμαι εγώ οικοδέσποινα της συνάθροισης! Αλλάζουν οι ρόλοι, τα μέρη, κάποιοι άνθρωποι, αλλά πάντα μέσα μας παραμένουμε παιδιά και αν οι γονείς ή κάποιος άνθρωπος σου έχει περάσει το μήνυμα ότι ο Χριστός γεννάτε πάντα το σπίτι σου θα πλημμυρίζει με αγάπη και ευλογία! Καλά Χριστούγεννα στον κάθε ένα μικρό και μεγάλο".

ΕΛΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

"Θυμάμαι όταν ήμουν πρώτη τάξη δημοτικού οι γονείς μου είχαν γηροκομείο και κάθε Χριστούγεννα διοργανώναμε γιορτούλα και έκανα ότι διάβαζα ποιήματα αλλά επειδή δεν ήξερα ακόμα να διαβάζω καλά έκανα ότι το διάβαζα και από πίσω μου ήταν η μάμμα μου και το απάγγελλε!  Ντυνόμασταν μπαλαρίνες και τους χορεύαμε και η αδερφή μου ντυνόταν και Αη Βασίλης και τους μοίραζε δώρα Ήταν πολύ όμορφο συναίσθημα!! Μέχρι που κάποια Χριστούγεννα ήταν τα πιο τραγικά για μένα αφού στιγματίστηκαν με το χαμό του πατέρα μας".

ΜΑΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

"Αυτο που θυμάμαι έντονα απο τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων ειναι οταν ζούσε η αγαπημένη μου γιαγια, Ρίτα Οικονόμου, που καθε παραμονή  Χριστουγέννων μέχρι και τα τελευταία της χρόνια μαζευόμασταν γύρω από το πιάνο και έπαιζε μαζι με την μητέρα μου και τον αδελφό μου χριστουγεννιατικα τραγούδια και τραγουδούσαμε ολοι οικογένεια μαζι. Ειναι κατι πολύ ριζωμένο μέσα μου που οπότε σκέφτομαι αυτές τις στιγμές μου δύναμη και μου θυμίζει πόσο όμορφη ειναι η ζωή μας με μουσική και αγάπη".

ΚΡΙΣΤΗ ΑΓΑΠΙΟΥ

"Ακούγοντας Χριστούγεννα πάντα θυμάμαι την λέξη οικογένεια. Μεγαλώνοντας πάντα βάζαμε μπισκότα και γάλα ή κονιάκ για τον Άγιο Βασίλη και καρότο για τον Ρούντολφ και ανυπομονούσαμε το επόμενο πρωί να δούμε αν ήρθε και να ανοίξουμε τις χριστουγεννιάτικες μας μπότες που είχαν μικρά δωράκια. Είχαμε περισσότερο ενθουσιασμό για αυτό παρά τα αλλά δώρα. Είναι κάτι που πάντα θυμάμαι και το κάνω και εγώ τώρα και στην Ελύσια".

ΣΟΦΗ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ

"Μια από τις ωραιότερες αναμνήσεις των γιορτών που είχα ήταν τα πρώτα μου Χριστούγεννα ως μαμά. Τα ζεις πολύ διαφορετικά τα Χριστούγεννα όταν πια έχεις το δικό σου παιδί. Βλέπεις τη μαγεία των γιορτών μέσα από τα μάτια τους, ενώ κάθε  συναίσθημα που βιώνεις μαζί τους αποκτά άλλο νόημα  Είναι απίστευτο το πόσο εύκολα και μαγικά γίνεσαι κι εσύ ξανά παιδί μαζί τους".

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

"Χριστούγεννα στο χωριό σε παιδική ηλικία στην γιαγιά να κάνουμε στρωματσάδα και τα 10 ξαδέλφια στο σαλόνι και με άπειρα δώρα τριγύρω ο ένας για τον άλλων.Στρωματσάδα εννοω θα καναμε sleep over όλοι και στρώσαμε στο σαλόνι για να μας χωρέσει".

 

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, διασημοι, γιορτές, χριστουγεννων, αναμνήσεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1934 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2872 s // Total time: 2.4806 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X