Κατέρρευσε η Kim Kardashian μιλώντας για τον χωρισμό με τον Kanye West


Κατέρρευσε η Kim Kardashian μιλώντας για τον χωρισμό με τον Kanye West

\"Κρέμομαι από μια κλωστή, ξέρω ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί.\"

Mία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Κim Kardashian στο podcast "Angie Martinez IRL". Μεταξύ άλλων μίλησε για το χωρισμό της με τον Kanye West και τη σχέση με τα παιδιά της.

"Είχα τον καλύτερο μπαμπά και είχα τις καλύτερες αναμνήσεις από εκείνον και αυτό είναι το μόνο που θέλω για τα παιδιά μου -όσο μπορούν να το έχουν αυτό" είπε αρχικά με με δάκρυα στα μάτια και πρόσθεσε: "Αυτό θα ήθελα για εκείνα. Αν δεν ξέρουν όλα αυτά τα πράγματα που λέγονται ή τι συμβαίνει στον κόσμο, γιατί να τους φέρω αυτή την αρνητική ενέργεια; Αυτό είναι πολύ βαρύ ακόμα και για τους ενήλικες, δεν είναι έτοιμα να το αντιμετωπίσουν. Κάποια μέρα, τα παιδιά μου θα με ευχαριστήσουν που κράτησα αυτή τη στάση και δεν “έριξα” τον μπαμπά τους, όταν μπορούσα".

Τέλος συμπλήρωσε πως: "Θα με ευχαριστήσουν και θα τους απαντήσω προσωπικά σε οτιδήποτε θέλουν να μάθουν. Σίγουρα τον προστάτεψα και θα εξακολουθώ να το κάνω, για τα παιδιά μου. Στο σπίτι μου, τα παιδιά μου δεν ξέρουν τίποτα που συμβαίνει από όσα συμβαίνουν στον έξω κόσμο. Κρέμομαι από μια κλωστή, ξέρω ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί. Όσο όμως, γίνεται αυτό, θα συνεχίσω να τα προστατεύω". Δείτε το βίντεο:

Tags kim kardashian, gossip, showbiz cy, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6090 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2762 s // Total time: 2.8852 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X