Το μήνυμα του Χρήστου Δάντη για την Ασημίνα Χατζηανδρέου που έφυγε για το “Survivor All Star”


Το μήνυμα του Χρήστου Δάντη για την Ασημίνα Χατζηανδρέου που έφυγε για το “Survivor All Star”

Τα λόγια του συγκινούν.  

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου το πρωί της Τρίτης, 3 Ιανουαρίου αναχώρησε για τον μακρινό Άγιο Δομίνικο αφού θα συμμετάσχει στο Survivor All Star που θα προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ. 

Διαβάστε ακόμα: "Survivor All Star": Τα κλάματα της Ασημίνας όταν την ρώτησαν αν θα της λείψει ο Χρήστος Δάντης [βίντεο]

Η νεαρή παίκτρια θα δώσει για άλλη μία χρονιά το καλύτερο της εαυτό στους στίβους μάχης κάνοντας τα αγαπημένα της πρόσωπα περήφανα.

Φανατικός θαυμαστής της Ασημίνας Χατζηανδρέου είναι ο σύντροφος της Χρήστος Δάντης ο οποίος βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό της και δεν ξεχνά να το δείχνει ακόμη και δημόσια.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής λίγες ώρες αφότου για η Ασημίνα Χατζηανδρέου αναχώρησε για το ριάλιτι επιβίωσής θέλησε να κάνει στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μία τρυφερή ανάρτηση για εκείνη στέλνοντάς της το δικό του ενθαρρυντικό μήνυμα.

"Και πάλι στο στοιχείο σου… Στους αγώνες. Εύχομαι να γυρίσεις όπως πρέπει. Νικήτρια", έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Χρήστος Δάντης. Δείτε τη σχετική ανάρτηση: 

Πηγή: fthis.gr 
 

Tags Χρήστος Δάντης, διασημοι, ασημινα χατζηανδρεου, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0112 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0380 s // Total time: 0.0492 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X