O CEO και ιδρυτής της Liu Jo Marco Marchi μας μιλά αποκλειστικά για τη νέα συλλογή της ιταλικής επωνυμίας


O CEO και ιδρυτής της Liu Jo Marco Marchi μας μιλά αποκλειστικά για τη νέα συλλογή της ιταλικής επωνυμίας

Που προτείνει τα πιο stylish κομμάτια για την day-to-night γκαρνταρόμπα της σύγχρονης γυναίκας.

Με αφορμή τη νέα συλλογή της Liu Jo, μια συλλογή ωδή στη σύγχρονη γυναίκα της πόλης η οποία προτείνει διαχρονικά αλλά παράλληλα stylish κομμάτια, μιλήσαμε αποκλειστικά με τον CEO και ιδρυτή της ιταλικής επωνυμίας Marco Marchi, για να μας πει περισσότερα.

Πρόκειται για μία συλλογή που προτείνει τα key items της σεζόν τα οποία μπορείς να φοράς στην καθημερινότητά σου αλλά και επιλογές το βράδυ, για μία ολοκληρωμένη day-to-night γκαρνταρόμπα που χρειάζεται κάθε σύγχρονη γυναίκα.

Μάθε περισσότερα στη συνέντευξη που ακολουθεί:

Πώς προέκυψε η επιλογή σας να χρησιμοποιήσετε ντένιμ στη νέα σας συλλογή, μία συλλογή σχεδιασμένη για τη γυναίκα της πόλης.

Το ντένιμ είναι κάτι πολύ περισσότερο από ύφασμα, είναι τρόπος ζωής, μορφή έκφρασης. Το 2008 δημιουργήσαμε ένα νέο ένδυμα: το Bottom Up, ένα τζιν παντελόνι που γίνεται σαν “δεύτερο δέρμα”, κατασκευασμένο για να αναδείξει τη σιλουέτα κάθε γυναίκας. Συνεχίσαμε να βελτιωνόμαστε με τα χρόνια, δημιουργώντας τζιν που μπορούν να φορούν οι γυναίκες στην καθημερινότητά τους αλλά και σε ειδικές περιστάσεις. Η γυναίκα του σήμερα είναι δυνατή και λαμπερή, συνεχώς σε κίνηση και με επίγνωση της σημασίας της λεπτομέρειας και τα τζιν μας προορίζονται να υπογραμμίσουν τη μοναδική της θηλυκότητα. Και για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023, ένα σημαντικό μέρος της συλλογής επικεντρώνεται στο denim, με τα τζιν να προσφέρουν όχι μόνο μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών, από flare μέχρι boyfriend τζιν, αλλά και φαρδιά και skinny τζιν που φέρουν ιδιαίτερες λεπτομέρειες με μοναδική κατασκευή και συνδυασμούς. Το τζιν γίνεται ένα “δεύτερο δέρμα” που μας συνοδεύει όλη την ημέρα, ανταποκρινόμενο με ευελιξία στις διαθέσεις και τα συναισθήματά μας - ένα αντικείμενο που αγκαλιάζει την ομορφιά των ελαττωμάτων μας και αναδεικνύει κάθε σιλουέτα.

Μίλησε μας και για τις επιλογές σε αξεσουάρ που συνοδεύουν τα σύνολα της συλλογής. Με ποιους τρόπους μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για να δημιουργήσουμε ολοκληρωμένα σύνολα;

H έννοια της θηλυκότητας του Liu Jo περιλαμβάνει αξεσουάρ που αντιπροσωπεύουν μια μορφή έκφρασης της φαντασίας και της δημιουργικότητας της γυναίκας του σήμερα. Τα αξεσουάρ προτείνουν τον ιδανικό τρόπο για να ολοκληρωθεί κάθε εμφάνιση, και με πολύ ενθουσιασμό και σε βάθος έρευνα εργαζόμαστε σε μια σειρά που περιλαμβάνει τα πάντα, από τσάντες μέχρι παπούτσια, ρολόγια και κοσμήματα, ακόμη και γυαλιά ηλίου.

Η συλλογή προτείνει μία ολοκληρωμένη day-to-night γκαρνταρόμπα. Υπάρχουν κομμάτια για τη μέρα αλλά επίσης και με glam, λαμπερές λεπτομέρειες για το βράδυ.

Σωστά. Η νέα συλλογή μπορεί να συνοδεύσει μια γυναίκα τόσο τη μέρα όσο και το βράδυ, με κομμάτια που μπορούν να φορεθούν ξανά ανάλογα με την περίσταση και τις απαιτήσεις της, συνδυάζοντάς τα κάνοντας mix n’match με διαφορετικούς τρόπους. Κάθε κομμάτι της συλλογής διαθέτει Liu Jo glam και κάθε γυναίκα μπορεί να το φορέσει με διαφορετικό τρόπο, ανάλογα με το πώς νιώθει, με τη σιγουριά ότι βάζει κάτι πραγματικά ξεχωριστό.

Ποια είναι η Liu Jo γυναίκα;

Η γυναίκα Liu Jo είναι μία “σαγηνευτική εξπρεσιονίστρια”, έχει αυτοπεποίθηση και είναι επιτυχημένη σε διαφορετικές πτυχές της ζωής της που την κάνουν πραγματικά μοναδική. Φέρει μία εκλεπτυσμένη, λαμπερή κομψότητα που δεν περνάει απαρατήρητη. Πριν σχεδιάσουμε κάθε συλλογή της Liu Jo, σκεφτόμαστε αυτή τη γυναίκα, αλλά όχι μόνο αυτήν, η έμπνευσή μας προέρχεται επίσης από την καθημερινή ζωή, και όλες τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις της ζωής με πάθος, κάθε μέρα.

Τέλος, τι θα λέγατε σε μία γυναίκα που θέλει να επενδύσει σε κομμάτια Liu Jo; Για ποιους λόγους να τα επιλέξει;

Η μόδα είναι ο καθρέφτης των καιρών και ο κόσμος αλλάζει, γι' αυτό αλλάζει και ο τρόπος που ντυνόμαστε. Με τον ίδιο τρόπο, η Liu Jo μεγάλωσε και εξελίχθηκε από το 1995, ωστόσο παραμένει πιστή στο ιδρυτικό της όραμα να εκπροσωπεί τι σημαίνει να είσαι γυναίκα, με όλες τις αντιφάσεις και τις ιδιαιτερότητες της, εμπνέοντας κάθε γυναίκα, κάθε μέρα, να ντύνεται με τρόπο που αντιπροσωπεύει πραγματικά αυτό που είναι. 

Tags μόδα, marco marcchi, Liu Jo, Συνεντευξη, fashion interview


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1033 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2598 s // Total time: 2.3631 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X