Νίκος Οικονομόπουλος: Μας παρουσιάζει το θαύμα που έζησε μέσα στην εκκλησία on camera [βίντεο]


Νίκος Οικονομόπουλος: Μας παρουσιάζει το θαύμα που έζησε μέσα στην εκκλησία on camera [βίντεο]

\"Το είδαν όλοι, δεν είναι κάτι που βγάζω από το μυαλό μου\". - \"Θέλω να ενδυναμώσω την πίστη όσων την έχουν χάσει\"

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι γνωστό πως έχει μέσα του βαθιά πίστη προς τα Θεία, και αυτό είναι κάτι που το εξωτερικεύει με τον κόσμο του. 

Με αφορμή το ντοκιμαντέρ του που θα προβάλλεται στον ΑΝΤ1+, βρέθηκε μέσα σε εκκλησία και μας παρουσίασε το θαύμα που έζησε, όταν μία εικόνα πλημμύρισε με μύρο. 

Ο τραγουδιστής αναφέρει πως ο λόγος που μας δείχνει αυτό που βίωσε είναι για να ενδυναμώσει την πίστη των ανθρώπων που ίσως την έχουν χάσει.

Διαβάστε ακόμα: Nίκος Οικονομόπουλος: Οι δηλώσεις που έφεραν αντιδράσεις - "Άθεος μπορεί να είσαι, αλλά όχι να λες ότι δεν υπάρχει Θεός"

Συγκεκριμένα ο ίδιος ακούγενεται να λέει: "Αυτό που συνέβη εδώ στην εκκλησία είναι κάτι το οποίο το έχω ζήσει κι εγώ ο ίδιος.Ένας λόγος που σας πήγα εκεί και μιλάμε και γι’ αυτό το θέμα είναι ότι θέλω να το δει κι ο κόσμος με τα δικά του μάτια. Να βοηθήσω την πίστη των ανθρώπων που ίσως την έχουν χάσει. Αν το πεις στον οποιονδήποτε, μπορεί να σου πει ότι “εντάξει, δεν έχει λογική”, όμως στα πνευματικά πράγματα δεν υπάρχει λογική. Ο Θεός δεν ερμηνεύεται[...]Το είδαν όλοι, δεν είναι κάτι που βγάζω από το μυαλό μου. Και ήμασταν μόνο πέντε άνθρωποι εκείνη τη στιγμή γιατί είχα ζητήσει από τον πατέρα Χριστόδουλο να κάνουμε αυτή τη συνέντευξη για να υπάρχει ησυχία. Έκανε το θαύμα της". Δείτε το βίντεο:

 

 

Tags διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, νικος οικονομοπουλος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0086 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0341 s // Total time: 0.0427 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X