Xριστιάνα Θεοδώρου - Σπύρος Χρήστου: Το πάρτι για τα 2α γενέθλια της κόρης τους [εικόνες]


Xριστιάνα Θεοδώρου - Σπύρος Χρήστου: Το πάρτι για τα 2α γενέθλια της κόρης τους [εικόνες]

Λατρέψαμε τις αναμνηστικές στιγμές τους.

Πάρτι για τα 2α γενέθλια της κόρης τους Χρύσας πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Κυριακής 15 Ιανουαρίου η Χριστιάνα Θεοδώρου και ο σύντροφος της Σπύρος Χρήστου. Η μικρή Χρύσα επέλεξε η τούρτα της να είναι εμπνευσμένη από τη διάσημη παιδική σειρά Frozen και οι γονείς της δεν της χάλασαν χατίρι.  

Η ηθοποιός συγκινημένη είδε τη Χρύσα να σβήνει κεράκια πλάι στην 40 ημερών αδερφούλα της. Αφού δημόσιεσε τις πιο ξεχωριστές αναμνηστικές φωτογραφίες από το πάρτι έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram: "Η πριγκίπισσα μου έγινε 2 επίσημα με χαρές και πανηγύρια!!! Με τραγούδια και χαμόγελα και γέλια δυνατά όπως της αξίζει....!!! Το θαυματακι μου γιόρτασε επιτέλους τα γενέθλια της!!! Αυτό το θαύμα που αξίζει να γιορτάζει κάθε μέρα... Αυτό το θαύμα που αξίζει να το γιορταζουμε κάθε μέρα και κάθε στιγμή...!!!! Και το ευχαριστηθηκε και το έζησε και το χάρηκε με τη ψυχή της!!! Και αυτή είναι η μεγαλύτερη χαρά που θα μπορούσα να νιώσω...να την βλέπω να τα γιορτάζει όπως θέλει και με οποίους και όσους θέλει.. Να μας ζησεις πριγκίπισσα μου, καρδιά της καρδιάς μου!!! Να μας ζησεις θαύμα μου, έρωτα μου!!! ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙΣ!
Υ.Γ. Ναι ναι όπως της υποσχέθηκα κάναμε μαζί την 3πατη τούρτα της στο θέμα που ήθελε! Και φτιάχτηκε με τοση αγάπη όση δεν μπορείς να φανταστείς!!!". Δείτε τις εικόνες στην πιο κάτω gallery:

Tags Χριστιάνα Θεοδώρου, gossip, showbiz cy


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3567 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2672 s // Total time: 2.6238 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X