Ελεονώρα Μελέτη: Ο φόβος να ανακοινώσει στον μπαμπά της την εγκυμοσύνη της [βίντεο]


Ελεονώρα Μελέτη: Ο φόβος να ανακοινώσει στον μπαμπά της την εγκυμοσύνη της [βίντεο]

H αποκάλυψη από την ίδια. 

Πίσω στον χρόνο μας πήγε η Ελεονώρα Μελέτη, το πρωί της Δευτέρας, 16 Ιανουαρίου, μέσα από την εκπομπή της, "Mega Καλημέρα".

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε ο Θοδωρής Αθερίδης και τον τρόπο που η κόρη του του ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, η ίδια θυμήθηκε την αμηχανία και τον "φόβο" που ένιωσε όταν η έπρεπε εκείνη να ανακοινώσει στον μπαμπά της πως ήταν έγκυος. 

Διαβάστε ακόμα: Ελεονώρα Μελέτη: Τι της είπε η κόρη της και την "έπιασε" η καρδιά της; [βίντεο]

Συγκεκριμένα, ανέφερε τα ακόλουθα: "Τώρα που ακούω τον Θοδωρή Αθερίδη, είναι πραγματικά περίεργο όταν η κόρη πρέπει να πει στον μπαμπά ότι είναι έγκυος. Στον μπαμπά, όχι στη μαμά, στη μαμά το λες εύκολα. Εγώ δε μπορούσα να φανταστώ και να σκεφτώ πως θα κάτσω να πω στον μπαμπά μου ότι είμαι έγκυος. Φοβόμουν ότι θα καταλάβει ότι κάνω ζουζουνιές…Όταν έμεινα έγκυος, ο πρώτος που το έμαθε ήταν ο αδερφός μου, ήταν με τη νύφη μου, κάναμε ένα facetime και το είπα. Μετά, πήρα τηλέφωνο τη μαμά μου αλλά με τον μπαμπά μου, που έχω φοβερή σχέση – στην εφηβεία μου τα προσωπικά μου ο μπαμπάς μου τα ήξερε όχι η μαμά μου – έψαχνα να βρω τρόπο πως θα το πω. Θυμάμαι είχα κουκουλωθεί, κρυβόμουν κάτω από κάτι μαξιλάρια, ντρεπόμουν. Ο μπαμπάς μου καθόταν και με κοίταγε, περίμενε ότι θα ακούσει κάτι αλλά είχε και κάτι ρακές δίπλα του. Μόλις του το ξεφουρνίσαμε, τις κατέβαζε. Ωραία στιγμή αλλά αμήχανη. Εκεί είναι που νιώθεις ότι κόβεται το σύνδρομο της Ηλέκτρας". Δείτε το βίντεο

 

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 3.0300 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3294 s // Total time: 3.3595 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X