Μάριος Πρίαμος: "Δίκασε" την Ασημίνα που ανακατεύτηκε στην προσωπική του ζωή [βίντεο]


Μάριος Πρίαμος: "Δίκασε" την Ασημίνα που ανακατεύτηκε στην προσωπική του ζωή [βίντεο]

\"Όπου υπάρχει κάμερα να τρέχει να μιλάει... κλαίει εφτά φορές την εβδομάδα για να πάρει προσοχή\"

Eκρηκτική είναι η κατάσταση ανάμεσα σε Μάριο Καρολίνα και Ασημίνα μετά τη δημοσιοποίηση της κρυφής συνάντησης του αγαπημένου Κύπριου παίκτη και της Καρολίνας. Η Ασημίνα στο συμβούλιο του νησιού απευθυνόμενη στην Καρολίνα της ζήτησε να προσέχει να μην εκθέσει κάποιο άτομο που βρίσκεται εκτός παιχνιδιού εννοώντας τον Μπο με τον οποίο όπως ξέρουμε είναι σε σχέση.

Τόσο η Καρολίνα όσο και ο Μάριος εκνευρίστηκαν με την Ασημίνα θεωρώντας πως ανακατεύτηκε σε ένα θέμα που δεν την αφορούσε προσβάλλοντας τους δυο παίκτες και χωρίς να ξέρει τι πραγματικά συνέβη μεταξύ τους. Ο Μάριος Πρίαμος της επιτέθηκε λέγοντας τα εξής: "Σέβομαι τους κανόνες του παιχνιδιού και δεν θα επαναληφθεί αυτό. Με στενοχωρεί που δεν ανέφεραν στην καλύβα ότι αυτό τους ενοχλούσε. Όταν είσαι μια ομάδα και παλεύεις για το φαγητό σου δεν περιμένεις κανένα συμβούλιο για να συζητήσεις με κάποιον κάτι. Μπορείς να έρθεις να με πιάσεις και να μου πεις “Μάριε έχω πρόβλημα με αυτό, με ενοχλεί”. Εγώ θα το σεβαστώ μιας και είμαστε μια ομάδα και θα τηρήσω και τους κανόνες. Θα το σεβαστώ και το συζητήσω την διαφορετική άποψη που έχει ο καθένας.

Το τι έγινε, πως και γιατί και τι έχουμε στο δικό μας μυαλό ο καθένας, δεν χρειάζεται να το μοιραζόμαστε με όλο τον κόσμο. Αν έχω προσωπικά με την Καρολίνα είναι δικό μου θέμα και δικό της. Αν ο Σάκης με την Μαριαλένα που είναι σε σχέση τα παιδιά έχουν τα δικά τους, είναι πρόβλημα δικό τους και δεν αφορά κανέναν. Γενικά η Ασημίνα πήρε τον λόγο για κάτι που δεν την αφορούσε καθόλου. Η Ασημίνα έχει ένα θέλω, όπου υπάρχει κάμερα να τρέχει να μιλάει, να συζητάει, να τσιρίζει και να κλαίει εφτά φορές την εβδομάδα για να πάρει προσοχή.

Κατανοητό. Είναι 23 ετών ή κάποιος μπορεί να την έχει δασκαλέψει ότι όσο πιο πολύ είσαι στην κάμερα τόσο πιο πολύ θα παίζεις έξω. Δεν μου άρεσε η τοποθέτησή της για το θέμα. Σαν γυναίκα εξέθεσε μια άλλη γυναίκα". Δείτε το βίντεο

 

 

Tags μάριος πριαμος, gossip, showbiz cy, ασημινα χατζηανδρεου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2080 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2918 s // Total time: 3.4998 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X