Ο Κύπριος TikToker που αγκάλιασε τον Elon Musk μίλησε πρώτη φορά για τη συνάντησή τους 


Ο Κύπριος TikToker που αγκάλιασε τον Elon Musk μίλησε πρώτη φορά για τη συνάντησή τους 

Μας έδειξε καρέ – καρέ πως κατάφερε να βρεθεί με τον δεύτερο πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο.   

Ο γνωστός Κύπριος youtuber και TikToker, Φειδίας Παναγιώτου, εδώ και αρκετούς μήνες ξεκίνησε ένα διαδιτκυακό project με στόχο να αγκαλιάσει 100 celebrities οι οποίοι είχαν πέραν του ενός εκατομμυρίου followers στα social media ή subscribers στο youtube. 

Τελικός του στόχος ήταν να βρεθεί και να αγκαλιάσει τον Elon Musk, τον δεύτερο πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο και ιδιοκτήτη του twitter. 

Αν και ο στόχος του έμοιαζε ανέφικτος, ωστόσο, μετά από αρκετούς μήνες και 70 περίπου βίντεο που βλέπουμε τον νεαρό Κύπριο να προσπαθεί “κυνηγώντας” τον Elon Musk, εν τέλει τα κατάφερε. Δείτε στο βίντεο τη συνάντηση των δυο τους στα γραφεία του twitter. 

Νωρίτερα σήμερα, ο Φειδίας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Μεσημέρι και Κάτι” στο ΣΙΓΜΑ όπου μίλησε για πρώτη φορά τηλεοπτικά για τη συνάντησή του με τον Elon Musk. 

“Είναι ο μέντορας μου [...] Ξεκίνησα να διαβάζω βιβλία λόγω αυτού. Στην αρχή κοκκίνισε, έτρεμε ο πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου. Έχει δέκα securities. Με έψαξαν για τα πάντα”, είπε μεταξύ άλλων. Δείτε το σχετικό βίντεο

 

Tags φειδιας παναγιωτου, Elon Musk, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1594 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3140 s // Total time: 3.4734 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X