Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ρωτήθηκε και απάντησε ευθέως για το unfollow της Βίκυς Καγιά στο instagram [βίντεο]


Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ρωτήθηκε και απάντησε ευθέως για το unfollow της Βίκυς Καγιά στο instagram [βίντεο]

\"Έχω βάλει σε mute πολύ κόσμο\".

Καλεσμένη στην εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι", είδαμε πως βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης, 24 Ιανουαρίου.

Η Ελληνίδα κρίτης του φετινού παιχνιδού μόδας "My Style Rocks", δεν θα μπορούσε να μην ρωτηθεί από τον παρουσιαστή, Νίκο Μουτσινά, για το πρόσφατο unfollow από τη Βίκυ Καγιά, καθώς επίσης και για την προσωπική της ζωή. 

Διαβάστε ακόμα: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: To beauty look της στην πρεμιέρα του "My Style Rocks"

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής, ρώτησε ευθέως την Ηλιάνα αν ακολουθεί την Βίκυ Καγιά στο instagram, με εκείνην να απαντά: "Εγω ναι, γιατί;", με τον Μουτσινά, να διερωτάται, τι σύμβαινει με τα follow και τα unfollow, 

Η Ηλιάνα συγκεκριμένα ανέφερε τα ακόλουθα:"Τα follow και τα unfollow είναι στην πραγματική ζωή, τα άλλα είναι να ‘χαμε να λέγαμε. Έχω βάλει σε mute πολύ κόσμο. Όταν κάποιον τον γνωρίζεις και μπορεί να έχετε κάνει παρέα ή να έχετε συνεργαστεί και μετά λες μπορεί να μη μου ταιριάζει το feed, να μη μου ταιριάζει η αισθητική, ο άνθρωπος κτλ, δεν είναι ανάγκη να τον κάνεις unflollow, καν’ τον ένα mute. Είναι ανάγκη να το ξέρει και ο κόσμος;"

"Άρα είναι mute η Καγιά", σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να απαντά γελώντας χωρίς να διαψεύδει αυτό που μόλις άκουσε.

"Έχω περάσει πολλά χρόνια μόνη μου και πολλές δυσκολίες για να κάθομαι τώρα να ασχολούμαι με μικροπράγματα…", σχολίασε στη συνέχεια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Δείτε το βίντεο

 

 

*με πληροφορίες από tlife.gr

Tags gossip, showbiz, celebrities, διασημοι, ηλιανα παπαγεωργιου, βικυ καγια, follow, instagram


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5829 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2610 s // Total time: 2.8439 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X