Συναντήσαμε τον Jamie Oliver στη Λευκωσία [εικόνες & βίντεο]


Συναντήσαμε τον Jamie Oliver στη Λευκωσία [εικόνες & βίντεο]

Μας αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο του κυπριακό φαγητό.  

Ήταν λίγο πριν τις 11 το πρωί της Πέμπτης, 2 Φεβρουαρίου, όταν ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα της Cal Creative Communication για να συναντήσουμε τον διεθνώς αναγνωρισμένο chef Jamie Oliver. 

Η συνάντηση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί πουθενά αλλού στο νησί παρά στο “σπίτι” του, στο εστιατόριο Jamie’s Italian, στη Λευκωσία. 

Ο Βρετανός chef υποδέχθηκε τους εκπροσώπους των media στον χώρο του με τους παρευρισκόμενους να τον καλωσορίζουν με ένα θερμό χειροκρότημα. 

Αμέσως πήρε τον λόγο και εξέφρασε τη χαρά του που βρίσκεται στο νησί και δήλωσε πολύ περήφανος για τη δουλειά που γίνεται στο εστιατόριο του βλέποντας πως τα φαγητά του ενσωματώνονται στην κουλτούρα του τόπου. 

 

@ilovestylecom10 We met Jamie Oliver here in Cyprus. It was such a pleasure! #fy #fyp #foryoupage #jamieoliver #chef #cyprus @Jamie Oliver original sound - Ilovestyle.com

 

Κατόπιν, συνομίλησε με όλους όσοι παρευρέθηκαν κάνοντας στάσεις σε όλα τα τραπέζια και ήταν ιδιαίτερα οικείος και φιλικός, αποκαλύπτοντάς μας μάλιστα ποιο είναι το αγαπημένο του κυπριακό φαγητό, λέγοντας πως τα μακαρόνια με το κυπριακό χαλούμι είναι το πιάτο που του έχει “κλέψει” την καρδιά ενώ εξύμνησε το κυπριακό λάδι και τα μπαχαρικά του νησιού που δίνουν μία ιδιαίτερη νοστιμιά στο τελικό αποτέλεσμα, κάτι που όπως επεσήμανε στη σύντομη συνομιλία μας, δεν εντοπίζει σε τέτοια μεγάλη ποικιλία στην Αγγλία. 

 

Tags Jamie Oliver, διασημοι, Λευκωσια, Chef, εστιατόριο, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.3369 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2591 s // Total time: 2.5960 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X