Flower love: Η συλλογή εσωρούχων που μας βάζει στο απόλυτο Valentine’s Day mood


Flower love: Η συλλογή εσωρούχων που μας βάζει στο απόλυτο Valentine’s Day mood

Προτάσεις για την πιο ρομαντική ημέρα του χρόνου.

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και εμείς βρισκόμαστε στην αναζήτηση των πιο ρομαντικών και αισθησιακών εσωρούχων που θα αναδείξουν την πιο θηλυκή πλευρά μας.

Βρήκαμε λοιπόν μία ονειρική συλλογή του γαλλικού brand εσωρούχων ΕΤΑΜ με μοτίβο τα λουλούδια και τίτλο “Flower Love” η οποία προσφέρει αμέτρητες επιλογές για όλους τους σωματότυπους.

Ως σύμβολα της αληθινής αγάπης τα λουλούδια πρωταγωνιστούν στη νέα Valentine’s day συλλογή του brand με εκλεπτυσμένα εσώρουχα τα οποία φέρουν ρομαντικές λεπτομέρειες από κεντημένα ανθισμένα λουλούδια πάνω σε δαντέλα και σε αποχρώσεις του πάθους. Με αυτή τη συλλογή η ETAM στοχεύει στη δύναμη των λουλουδιών για αυτή την ξεχωριστή γιορτή αγάπης.

Η ETAM, με παρουσία που μετρά πάνω από 100 χρόνια αποτελεί τον απόλυτο lingerie shopping προορισμό για τη γυναίκα που επιθυμεί την ελευθερία και την άνεση που χρειάζεται το σώμα της, όσον αφορά στα εσώρουχα της.

Ακολουθούν τα κορίτσια της μόδας που μας δίνουν inspo:

Άντρεα Κυριάκου

Aνδρεάνα Φραγκούδη

Θέλξια-Βαλέρια Φραγκούδη

Το κατάστημα ΕΤΑΜ λειτούργησε στο ισόγειο του επιβλητικού 360 στη Λεωφόρου Μακαρίου στη Λευκωσία τον περασμένο Δεκέμβριο. Το ETAM έφερε στην Κύπρο ο Όμιλος VLM (Voici La Mode).

Tags Etam, VALENTINES DAY, εσωρουχα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2604 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2998 s // Total time: 2.5602 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X