Γνωστός Έλληνας: "Ένιωσα πολύ άσχημα με τον Μπισμπίκη, είχα το παιδί μου και δεν ήθελα να δει αυτήν την συμπεριφορά" [βίντεο]


Γνωστός Έλληνας: "Ένιωσα πολύ άσχημα με τον Μπισμπίκη, είχα το παιδί μου και δεν ήθελα να δει αυτήν την συμπεριφορά" [βίντεο]

\"Τον ξαναπέτυχα. Δεν σήκωσα...\"

Τον Γρηγόρη Μπάκα είδαμε να φιλοξενεί στο χθεσινό επεισόδιο του "The2nightshow", ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. 

Ο Έλληνας γνωστός δημοσιογράφος και ρεπόρτερ, μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε στον παρουσιαστή ένα άσχημο περιστατικό που έζησε με τον Βασίλη Μπισμπίκη στο αεροδρόμιο και τον έκανε να νιώσει ακόμη πιο άσχημα επειδή είχε μαζί του το παιδί του. 

Υπενθυμίζεται πως στις αρχές Δεκεμβρίου του 2021, ο δημοσιογράφος με την κάμερα του ΑΝΤ1 πέτυχε τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή στο αεροδρόμιο να επιστρέφουν από την Κύπρο, και προσπάθησε να τους αποσπάσει κάποιες δηλώσεις.

Τότε, οι φήμες που τους ήθελαν να είναι ζευγάρι δεν είχαν ακόμη επιβεβαιωθεί, με τους δυο τους να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους στη θέα της κάμερας που τους κατέγραφε.

Διαβάστε ακόμα: Δέσποινα Βανδή: Την "έφαγε" από τα φιλιά ο Μπισμπίκης σε απόδραση τους στην Αράχωβα [βίντεο]

Συγκεκριμένα αυτό το περιστατικό εξελίχθηκε στο αεροδρόμιο, με τον Γρηγόρη Μπάκα να εξομολογείται τα εξής ακόλουθα: "Ένιωσα πολύ άσχημα με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Δεν ένιωσα άσχημα απέναντι σε εμένα, γιατί από την στιγμή που πας σε κάποιον χωρίς να τον έχεις ενημερώσει, να του πεις ότι σε καταγράφω κι ότι ξέρεις πως θα είμαι εκεί, όλα παίζουν. Ένιωσα άσχημα και δεν πρόκειται να το ξανακάνω, γιατί είχα το παιδί μου εκεί και δεν ήθελα να δει αυτήν την συμπεριφορά. Τον ξαναπέτυχα. Δεν σήκωσα κάμερα. Ανέβηκα πάνω στο πάρκινγκ για να του δείξω ότι αν θέλω, θα τον κάνω, αλλά όπως σε σέβομαι, θέλω να με σέβεται. Το λήξαμε εκεί και έχουμε μια πολύ τίμια τηλεοπτική σχέση". Δείτε το βίντεο πιο κάτω: 

 

*με πληροφορίες από iefimerida.gr

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, διασημοι, Βασίλης Μπισμπίκης, γρηγορης μπακας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3451 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2585 s // Total time: 2.6036 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X