Άγιος Βαλεντίνος: Όλα όσα πρέπει να κάνεις για να είσαι λαμπερή


Άγιος Βαλεντίνος: Όλα όσα πρέπει να κάνεις για να είσαι λαμπερή

Τα προϊόντα ομορφιάς για την περιποίηση του προσώπου και του σώματος όπως και για το ιδανικό μακιγιάζ.

H ημέρα που γιορτάζουμε τον Άγιο Βαλεντίνο πλησιάζει και αυτό που θέλουμε είναι μια όμορφη και λαμπερή εμφάνιση που θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση μας και ταυτόχρονα θα εντυπωσιάσει το έτερον ήμισυ.

Αγάπησε τον εαυτό σου και φρόντισε τον με την απόλυτη skincare routine. Εμείς έχουμε βρει τα τελευταία λανσαρίσματα της Collistar που μπορείς να επιλέξεις για πρόσωπο και σώμα, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σου.

Για το τέλος, έχουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση για το μακιγιάζ σου που θα είναι η τελευταία πινελιά για ένα εκθαμβωτικό look που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

SKINCARE ROUTINE: ΠΡΟΣΩΠΟ & ΣΩΜΑ

#1. Rigenera

Νέα ενεργή αντιρυτιδική θεραπεία Rigenera, εμπνευσμένη από την αισθητική ιατρική που διεγείρει και επιταχύνει την επιδιόρθωση των κυττάρων για εμφανή μείωση των ρυτίδων.

H σειρά περιλαμβάνει: 

Smoothing Anti-Wrinkle Concentrate: Θεραπεία ημέρας / νύχτας υψηλής επίδρασης. Ένας ορός για πρόσωπο, λαιμό και περίγραμμα ματιών.
How to: Εφαρμόζεται στις ρυτίδες και έπειτα σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό.

Smoothing Anti-Wrinkle Face and Neck Cream: Η επόμενης-γενιάς υφή, χωρίς σιλικόνη, θρέφει το δέρμα χωρίς να το βαραίνει. Μειώνει ορατά τις ρυτίδες και βελτιώνει την υφή του δέρματος αφήνοντάς το λείο και αναζωογονημένο.

Smoothing Anti-Wrinkle Eye Contour: Μια ελαφριά αλλά βαθιά ενυδατική κρέμα-τζελ που αναζωογονεί άμεσα τα μάτια και μειώνει ορατά τις γραμμές και τις ρυτίδες στην περιοχή του περιγράμματος των ματιών. Μια στοχευμένη δράση για ένα άμεσα πιο απαλό περίγραμμα ματιών.

#2. Attivi Puri Salicylic Αcid

Για να αποτρέψεις τις κηλίδες στο πρόσωπο σου, η σειρά Attivi Puri έχει επεκταθεί ώστε να περιλαμβάνει ένα αποκλειστικό συστατικό, το σαλικυλικό οξύ με ισχυρές κερατολυτικές ιδιότητες. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και για πιο ευαίσθητα δέρματα. Συνίσταται ιδιαίτερα για μεικτό δέρμα και δέρμα με κηλίδες και μικρές ουλές. Δερματολογικά ελεγμένη, ελεγμένη για νικέλιο (<0.0001%) χωρίς σιλικόνες, οινόπνευμα, χρωστικές, άρωμα και συστατικά ζωικής προέλευσης.

Τα τρία προϊόντα της σειράς περιλαμβάνουν:

Salicylic Acid + Niacinamide Lotion Anti-blemish Pore Minimizer: Μη λιπαρή λοσιόν, βασισμένη στο σαλικυλικό οξύ, με καθαριστική δράση, ελαχιστοποιεί τις κηλίδες και συμβάλλει στη μείωση του μεγέθους των πόρων χάρη στο συνδυασμό με τη νιασιναμίδη. Η επιδερμίδα φαίνεται πιο ομοιόμορφη και λαμπερή από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές.

Salicylic Acid + Succinic Acid Anti-Blemish Purifying: Συμπυκνωμένη θεραπεία σταγόνων με σαλικυλικό οξύ για το σταδιακό καθαρισμό του δέρματος και την απαλλαγή του από κηλίδες. Σε συνδυασμό με το ηλεκτρικό οξύ, ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος και εμποδίζει τη συσσώρευση του μέσα στους πόρους. Το δέρμα είναι πλέον λαμπερό και ορατά πιο λείο.

Salicylic Acid + Niacinamide Cream Anti-Blemish Sebum Balancing: Ελαφριά κρέμα με σαλικυλικό οξύ που καθαρίζει, ηρεμεί και αφήνει το δέρμα πιο λείο. Εμπλουτισμένη με νιασιναμίδη, βοηθά στη μείωση του μεγέθους των πόρων, τη ρύθμιση παραγωγής σμήγματος και την ενίσχυση του φραγμού του δέρματος. Φόρμουλα εμπλουτισμένη με βεταΐνη, για ανακούφιση από ερεθισμούς και προστασία του δέρματος από φλεγμονές. Το δέρμα εξισορροπείται και ενισχύεται, η ερυθρότητα μειώνεται και αναδεικνύεται η λάμψη. Διάβασε περισσότερα στην madamefigaro.cy.

Tags Collistar, beauty, makeup, body, face, προσωπο, Σώμα, Μακιγιαζ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.7672 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3417 s // Total time: 4.1088 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X