Time Out Eating Awards 2013


Time Out Eating Awards 2013

Ξεκίνησε η ψηφοφορία για την ανάδειξη των καλύτερων εστιατορίων της Κύπρου. Κάνε κλικ και ψήφισε.

Ξεκινούν από την Κύπρο του χθες (Ταβέρνα), σαλπάρουν με τις μηχανές στο φουλ (Ψάρι) για να βρεθούν σε νερά καθάρια και δικά μας (Μεσογειακή Κουζίνα) ή για να αράξουν σε λιμάνια πιο εξωτικά (Διεθνής Κουζίνα). Μπορεί ακόμα να επιλέξουν στεριά και να διηγηθούν περιπέτειες με έναν καφέ στο χέρι (Cafe/Bar/ Restaurant). Ή να ανακαλύψουν μια νέα αγάπη (Νέα Άφιξη) και στις μέρες μας μια πιο οικονομική (Nice Price)! Και αφού επιστρέψουν πίσω, θα απολαύσουν στιγμές 5 αστέρων (Εστιατόριο Ξενοδοχείου). Η περιπέτεια όμως δεν τελειώνει εδώ, γιατί η θύμηση θα γίνεται πάντα οδηγός (Σουβλάκι)!
Άλλωστε εδώ και 9 χρόνια διηγούμαστε παρέα τις πιο νόστιμες και γευστικές ιστορίες!
Ο μεγαλύτερος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου, τα Time Out Eating Awards, διοργανώνονται φέτος για 9η συνεχή χρονιά με σκοπό να επιβραβεύσουν για ακόμα μία φορά τα εστιατόρια της Κύπρου. Τα βραβεία Time Out Eating Awards 2013 παρουσιάζει το ανθρακούχο, φυσικό, μεταλλικό νερό San Pellegrino, συμμετέχοντας με αυτόν τον τρόπο στη συνεχή εξέλιξη του θεσμού και της γαστρονομίας στην Κύπρο.
Το περιοδικό Time Out, ο απόλυτος οδηγός διασκέδασης και ψυχαγωγίας, διοργανώνει τα βραβεία με σκοπό να ανεβάσει την ποιότητα της εστίασης στην Κύπρο. Είναι ένας διεθνής θεσμός και διοργανώνεται σχεδόν από όλα τα Time Out που κυκλοφορούν στον κόσμο. Το Time Out φέρει μεγάλη ευθύνη και συνέπεια προς τους αναγνώστες του αλλά και προς τους εστιάτορες, ιδιοκτήτες και σεφ εστιατορίων, που επιδιώκουν να διακριθούν στον έντονα ανταγωνιστικό χώρο της εστίασης. Στόχος των βραβείων είναι η συνεχής αναβάθμιση της εγχώριας γαστρονομίας αλλά και η επιβράβευση των αξιόλογων προσπαθειών.

Φέτος οι κατηγορίες είναι οι ακόλουθες:
Νέα Άφιξη (εστιατόρια που άνοιξαν από το Mάϊο 2012 μέχρι το Mάϊο 2013), Ψάρι, Διεθνής Κουζίνα, Μεσογειακή Κουζίνα, Εστιατόριο Ξενοδοχείου (δηλαδή που λειτουργούν εντός ξενοδοχειακής μονάδας και εξαιρούνται από άλλες κατηγορίες), Cafe/Bar/restaurant, Ταβέρνα, Σουβλάκι και Nice Price. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα βραβευθεί το εστιατόριο που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους από τους αναγνώστες του Time Out ως "Το αγαπημένο των αναγνωστών" και είναι ανεξάρτητο από την κατηγοριοποίηση. H κατηγορία Nice Price εντάχθηκε από τα περσινά Time Out Eating Awards στις κατηγορίες λόγω των οικονομικών συνθηκών που ισχύουν και μας ωθούν σε ένα πιο οικονομικό lifestyle, με το οποίο όμως δεν στερούμαστε την ποιότητα. Ακόμα, η κατηγορία Διεθνής Κουζίνα συμπεριλαμβάνει και τις κινέζικη και ιαπωνική αλλά και τη μεξικάνικη, την ινδική κ.ά.
Το κάθε εστιατόριο στην εκάστοτε κατηγορία για να είναι υποψήφιο πρέπει να εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα και να επιτυγχάνει συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών του. Με κριτήρια την ποιότητα του φαγητού, την παρουσίαση των πιάτων, την υγιεινή, την ατμόσφαιρα εντός και εκτός εστιατορίου, τη ροή των πιάτων, τη σωστή εξυπηρέτηση, τη λίστα κρασιών και τη σχέση προϊόντος και τιμής, γίνεται η τελική επιλογή των εστιατορίων σε κάθε κατηγορία. Τα υποψήφια εστιατόρια επιλέγονται από ειδική επιτροπή, η οποία αποτελείται από γνώστες της γαστρονομίας, με εξειδίκευση στον τομέα της εστίασης.

Εσύ αποφασίζεις!
Στη διαδικασία αυτή των Time Out Eating Awards θέλουμε και τη δική σου συμμετοχή. Και η συμμετοχή σου είναι η ψήφος σου!
Εσύ που αγαπάς και στηρίζεις το Time Out, εσύ που αναζητάς το καλύτερο και απαιτείς την ποιότητα στη γεύση. Ψήφισε τα καλύτερα εστιατόρια της Κύπρου, μπες στην κλήρωση και κέρδισε πλούσια δώρα.

Τα καλύτερα εστιατόρια της Κύπρου θα βραβευτούν σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο 2013.

Tags εστιατόρια, Time Out Eating Awards, φαγητο, time out, βραβεια, γευση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2023 s (249 Queries.) // Parse time: 0.2943 s // Total time: 2.4966 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X