Ελευθερία Ελευθερίου: “Κατέστρεψες ότι είχαμε. Είσαι απαράδεκτος, η ντροπή της Κύπρου” [βίντεο]


Ελευθερία Ελευθερίου: “Κατέστρεψες ότι είχαμε. Είσαι απαράδεκτος, η ντροπή της Κύπρου” [βίντεο]

\"Γούσταρες μαζί μου και μετά βρήκες την Καρολίνα και γούσταρες και την Καρολίνα\".

Συγκλονιστικό αναμένεται να είναι το αποψινό επεισόδιο του "Survivor All Star", καθώς πρόκειται να δούμε την είσοδο της Ελευθερίας Ελευθερίου στο reality επιβίωσης. 

Η Κύπρια τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια μπαίνει στην κόκκινη ομάδα, παραλαμβάνει τον Μάριο Πρίαμο και ξεκινούν οι εντάσεις μεταξύ τους, με απίστευτους διαλόγους και εκφράσεις. 

Για πρώτη φορά, αποκαλύπτεται η σχέση των δυο τους, από τους ίδιους, και η ατμόσφαιρα, "μυρζει μπαρούτι".

"Γενικά με την είσοδό μου, θέλοντας να κρατήσω κάποιες ισορροπίες, δεν ήθελα να φέρω προστριβές. ο Μάριος έχει διαλύσει ότι είχαμε τα τελευταία πέντε χρόνια", αναφέρει αρχικά στο trailer που κυκλοφόρησε αργά χθες το βράδυ, η Ελευθερία Ελευθερίου,

Ωστόσο η στάση του Μάριου Πρίαμου έβγαλε εκτός εαυτού την τραγουδίστρια, η οποία άρχισε να του φωνάζει λέγοντας: "Περίμενε ρε Μάριε, μιλάω ρε γα@@@ο. Σκ@σε λίγο. Γούσταρες μαζί μου και μετά βρήκες την Καρολίνα και γούσταρες και την Καρολίνα. Είσαι απαράδεκτος. Πραγματικά, είσαι η ντροπή της Κύπρου. Είσαι απαράδεκτος Μάριε, ναι.Δεν έρχομαι εδώ να το παίξω θύμα αλλά δε θα γίνω και ο θύτης στην τελική". Δείτε το βίντεο:

Tags gossip, showbiz, celebrities, μάριος πριαμος, ελευθερία ελευθερίου, survivor all star


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9962 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2969 s // Total time: 3.2931 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X