Η Χριστίνα Μπόμπα απαντά στα κακεντρεχή σχόλια για το βίντεο με τις κόρες της στο αεροδρόμιο 


Η Χριστίνα Μπόμπα απαντά στα κακεντρεχή σχόλια για το βίντεο με τις κόρες της στο αεροδρόμιο 

“Κάναμε λάθος, σκοτώστε με”  

Πριν από μερικές ημέρες η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη με τις δίδυμες κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα. 

Διαβάστε ακόμα: Μαίρη Συνατσάκη: Δεν θα πιστεύετε που βρισκόταν ο Ίαν Στρατής και η κόρη τους όσο εκείνη παραχωρούσε συνέντευξη [βίντεο]

Το ζευγάρι κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο και περιμένοντας τις αποσκευές τους, άφησαν τα κορίτσια τους να κάτσουν στον περιστρεφόμενο ιμάντα, γεγονός που προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων και επιθετικών σχολίων στα social media.

Η Μπόμπα έδωσε την απάντησή της μέσα από δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”, λέγοντας: “Μου έγραψαν ότι απαγορεύεται, δεν το ήξερα. Σκοτώστε με. Μου έλεγαν τα κοριτσάκια "εκεί, εκεί, εκεί". Τις πήγα, με έβγαζε βίντεο εκείνη την ώρα ο Σάκης, το είδαμε μετά και μας φάνηκε γλυκό, το ανέβασα. Κάναμε ένα λάθος, άνθρωποι είμαστε. Σημασία έχει όταν κάνουμε λάθος και έχουμε δημόσιο βήμα και αυτό μπορεί να επηρεάσει κάποιον αρνητικά, καλό είναι να το παίρνουμε πίσω. Γι’ αυτό και το διέγραψα”.
 

Tags χριστίνα μπομπά, διδυμες, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, αεροδρομιο, ιμαντας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5434 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2669 s // Total time: 2.8104 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X