Οι γυναίκες της οικογένειας Παπαδοπούλου σε ένα κλικ για την Ημέρα της Γυναίκας 


Οι γυναίκες της οικογένειας Παπαδοπούλου σε ένα κλικ για την Ημέρα της Γυναίκας 

Το μήνυμα της Γιώτας Παπαδοπούλου σε όλες τις γυναίκες.   

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας γιορτάζεται σήμερα, Τετάρτη, 8 Μαρτίου και αποτελεί μία καλή αφορμή για να δείξουμε την αγάπη μας προς όλες τις γυναίκες της ζωής μας που μας εμπνέουν καθημερινά μέσα από τη δράση τους.

Με αυτή την αφορμή, αρκετές γυναίκες από την κοσμική ζωή του νησιού επέλεξαν να κάνουν αναρτήσεις στον προσωπικό τους λογαριασμό στο instagram για αυτή την τόσο σημαντική αλλά και ξεχωριστή περίσταση.

Ανάμεσά τους και η Γιώτα Παπαδοπούλου η οποία έκανε μία τρυφερή Women’s Day ανάρτηση με τις κόρες τις Έλενα, Μισιέλ και Αναστασία. Στη λεζάντα η Γιώτα έκανε αναφορά και στη γυναικεία ενδυνάμωση: “Η Hμέρα της Γυναίκας είναι η κάθε μέρα.

Ιδιαίτερα όμως σήμερα είναι η ημέρα που οφείλουμε να στείλουμε το πιο ηχηρό μήνυμα ότι ακόμα πρέπει να γίνουν αρκετά ώστε να έχουμε πραγματική ισότητα. Ενδυνάμωση, σεβασμός, αναγνώριση των πολλαπλών ρόλων, ίσες ευκαιρίες, αλληλεγγύη, δημιουργία εκείνων των προϋποθέσεων όπου η ισότητα θα έχει ενταχθεί σε όλες τις διαστάσεις της κοινωνίας”. Δείτε στη madamefigaro.cy τη σχετική εικόνα. 
 

Tags Γιώτα Παπαδοπουλου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6685 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2261 s // Total time: 2.8946 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X