Ο Μάριος αποκάλεσε τον Τάκη “παππού” κι εκείνος τρελάθηκε [βίντεο]


Ο Μάριος αποκάλεσε τον Τάκη “παππού” κι εκείνος τρελάθηκε [βίντεο]

Τον προκάλεσε να τρέξουν μαζί και ιδού το αποτέλεσμα.  

Έντονος, για άλλη μία φορά, ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας στον πάγκο, όταν άκουσε από τον Μάριο Πρίαμο να τον αποκαλεί χαριτολογώντας “παππού”. 

Ο Τάκης τον προκάλεσε στα δεύτερα ματσαρίσματα να παίξουν μαζί κι ο Μάριος αποδέχθηκε την πρόκλησή του, με τον Κύπριο παίκτη να χάνει τον πόντο.

Αμέσως μετά τη λήξη του μεταξύ τους run, ο Τάκης πανηγύρισε τρελά με τον πόντο να τελειώνει με μία αγκαλιά των δύο τους. Δείτε το σχετικό βίντεο

Όταν οι “Μπλε” κέρδισαν το χθεσινό αγώνισμα, ο λόγος δόθηκε στους δύο παίκτες για να σχολιάσουν τον χαρακτηρισμό αυτό, εκλαμβάνοντάς αμφότεροι με χιούμορ. 

“Εγώ όταν κάποιος με πικάρει έστω και με χιούμορ εγώ τρελαίνομαι… Είναι τιμή μου να παίζω με όλα τα παιδιά, ειδικά με τον Μάριο, γιατί ξέρουμε όλοι ποιος είναι”, είπε ο Τάκης. 

Κατόπιν, τον λόγο πήρε ο Μάριος, λέγοντας: “Τον πειράζω και κάνουμε χιούμορ. Το ξέρει, το συζητούσαμε κατά τη διάρκεια που πηγαίναμε στο αγώνισμα. Το έχω ξαναπεί, μακάρι στην ηλικία του να μπορούμε να κάνουμε όσα κάνει ο Τάκης”. Δείτε το σχετικό βίντεο
 

Tags μαριος πριαμος ιωαννιδης, Τάκης Καραγκούνιας, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4532 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2192 s // Total time: 2.6724 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X