Denim lovers: H νέα οικολογική συλλογή με τζιν που ξεχωρίσαμε


Denim lovers: H νέα οικολογική συλλογή με τζιν που ξεχωρίσαμε

Η συλλογή denim της Marks & Spencer που φτιάχτηκε για \'σένα και το περιβάλλον.

Για εμάς τους fashion-lovers το denim ήταν, είναι και θα είναι το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας, γιατί υπήρξε πάντα ένα ευέλικτο, άνετο και στυλάτο κομμάτι που μπορεί να φορεθεί πανεύκολα όλες τις ώρες της μέρας και σε κάθε περίσταση. To Marks & Spencer έχει αποδειχθεί εδώ και χρόνια, ο ηγέτης στην denim αγορά, αφού προσφέρει μοναδικές και μοντέρνες επιλογές μέσα από μια πλούσια γκάμα, που όχι μόνο φτιάχτηκε για 'σένα αλλά και για το περιβάλλον. 

Κάθε φορά λοιπόν που επιλέγεις να αγοράσεις ένα από τα δεκάδες denim κομμάτια των M&S πρέπει να νιώθεις περήφανη γιατί βάζεις κι εσύ το δικό σου λιθαράκι προς ένα καλύτερο κόσμο φιλικότερο προς το περιβάλλον. Πρακτικά, κάθε κομμάτι denim των M&S που βάζεις στην γκαρνταρόμπα σου έχει ήδη προσφέρει στο περιβάλλον που ζούμε, 85% περισσότερο νερό, και λιγότερα χημικά, ενώ παράγεται από υπεύθυνα επιλεγμένο βαμβάκι. 

Η πλούσια denim συλλογή των Marks & Spencer διαθέτει ποικιλία στιλάτων επιλογών, από τα κλασικά straight-leg τζιν μέχρι τα trendy wide-leg. Ένα από τα κομμάτια που ξεχωρίζει είναι το “mom” τζιν. Αυτό το ψηλόμεσο κομμάτι αποτελεί μια αναφορά στη μόδα των 90s και έκανε θεαματικό comeback τα τελευταία χρόνια. To mom τζιν είναι μια τέλεια επιλογή για ένα vintage look και συνδυάζεται αρμονικά με ένα crop top ή ένα oversized πουλόβερ. 

Για μια πιο μοντέρνα σύνθεση με denim, η εφαρμογή “Sculpt & Lift” των M&S αποτελεί το απόλυτο must-have. Αυτά τα κομμάτια έχουν σχεδιαστεί για να σχηματίσουν το τέλειο περίγραμμα και να κολακέψουν την κάθε σιλουέτα. Τα τζιν με Sculpt & Fit εφαρμογή αφορούν στις σειρές skinny, straight και bootcut. Είναι ιδανικά για επίσημες ή casual εμφανίσεις και μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της μέρας. 

 

 

 

 


Ακόμα μια δημοφιλής εφαρμογή της denim συλλογής των M&S αποτελεί η σειρά “Relaxed Skinny”. Προσφέρει άνετη εφαρμογή στους γοφούς και στους μηρούς και αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους ψάχνουν για μια άνετη αλλά στιλάτη εμφάνιση. Είναι κατάλληλα για να φορεθούν κατά τη διάρκεια της μέρας ή ακόμα και για φαγητό με φίλους. 
Σ’ ότι αφορά το styling των denim κομματιών των M&S, οι δυνατότητες είναι ατέλειωτες. Για ένα casual look κατά τη διάρκεια της μέρας, συνδυάστε ένα Relaxed Skinny τζιν με ένα απλό t-shirt και τα αγαπημένα σας sneakers. Για μια πιο dressed-up εμφάνιση, τα Sculpt & Lift τζιν συνδυάζονται απόλυτα με μια μπλούζα και ψηλοτάκουνα παπούτσια. Τα mom τζιν μπορούν να φορεθούν με ένα cropped πουλόβερ και ankle boots για μια αξέχαστη vintage εμφάνιση. 


 
Αν λοιπόν είστε ένας "καθαρόαιμος" denim-lover ξέρετε που να αποταθείτε! Στα M&S όπου το κάθε denim κομμάτι φτιάχτηκε για να ταιριάζει απόλυτα στο δικό σας σωματότυπο αλλά και για έναν κόσμο πιο φιλικό προς το περιβάλλον. Πλέον έχετε την ευκαιρία να συμβάλετε κι εσείς σ’ αυτό με τη δική σας denim επιλογή. 


  
Info: Ανακαλύψτε τη συλλογή denim στα καταστήματα M&S σε όλη την Κύπρο ή στο https://modeand.com/ για παραγγελίες από τη Λευκωσία, και στο www.symeonidesfashion.com/ για παραγγελίες από τις πόλεις Λεμεσό, Λάρνακα, Παραλίμνι και Πάφο. Δωρεάν παράδοση με αγορές άνω των €30.
 

Tags μόδα, denim, οικολογική συλλογή, marks&spencer


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0845 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2017 s // Total time: 2.2862 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X