H Ιωάννα Μαλέσκου για τον σύντροφό της και την εγκυμοσύνη: "Eίναι άκρως συμμετοχικός. Είμαστε μαζί σε όλο αυτό"


H Ιωάννα Μαλέσκου για τον σύντροφό της και την εγκυμοσύνη: "Eίναι άκρως συμμετοχικός. Είμαστε μαζί σε όλο αυτό"

Το παιδικό δωμάτιο και τα στοιχεία διακόσμησης του.

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, διανυεί η Ιωάννα Μαλέσκου καθώς σε λίγο διάστημα θα αποκτήσει με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο, το πρώτο τους μωράκι.

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια φωτογραφήθηκε στο καινούργιο τεύχος του περιοδικού HELLO! και στη συνέντευξη  εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε στη Μαρία Κολλιάτσα, αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της και στον πατέρα του παιδιού της.

Διαβάστε ακόμα: Ιωάννα Μαλέσκου - Κωνσταντίνος Δανιάς: Παντρεύονται και δείτε την αναγγελία του γάμου τους

Σε ερώτηση που δέχθηκε σχετικά με το πως είναι ο σύντροφός της, σε αυτή τη φάση της ζωής τους, και αν είναι έτοιμος για τον ερχομό του μωρού τους, η εγκυμονούσα Ιωάννα απάντησε τα ακόλουθα: "Eίναι άκρως συμμετοχικός. Είμαστε μαζί σε όλο αυτό. Με τη διαφορά ότι έχει μεγαλώσει τόσα νεογέννητα ζωάκια που για εκείνον είναι πιο εύκολη η διαδικασία απ’ ό,τι για μένα"

Όσον αφορά το παιδικό δωμάτιο και την ετοιμασία του, αν είναι σε ροζ χρώματα, η παρουσιάστρια απάντησε τα εξής: "Όχι. Είναι στα χρώματα της φύσης, σε γήινους τόνους. Υπάρχουν φυσικά και οι ροζ αποχρώσεις, αλλά όχι σε απόλυτα πριγκιπικό βαθμό. Για μένα η διακόσμηση έχει κι ένα σημειολογικό στοιχείο. Είναι μια ιστορία που δεν έχω μοιραστεί ακόμη με τον κόσμο. Την επομένη της ημέρας που έμαθα ότι είμαι έγκυος, ακριβώς έξω από το κτήμα μας εμφανίστηκε ένας τεράστιος πελαργός, ο οποίος δεν είχε κανένα λόγο να βρίσκεται εκεί, και άρχισε να σουλατσάρει. Αν δεν τον τραβούσα βίντεο, δεν θα με πίστευε κανείς. Το λέω και ανατριχιάζω. Θυμάμαι τη συγκίνηση και την έκπληξή μου, αναρωτιόμουν αν έβλεπα καλά. Τα μωράκια λοιπόν τα φέρνει ο πελαργός, γι’ αυτό και τα στοιχεία της διακόσμησης είναι αέρας, είναι σύννεφα, είναι όλη η φύση".

Tags διασημοι, ιωαννα μαλεσκου, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3969 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3040 s // Total time: 3.7010 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X