Καρολίνα Πελενδρίτου: Φόρεσε νυφικό, ανέβηκε στην πασαρέλα με τον σκύλο της και καταχειροκροτήθηκε [βίντεο]


Καρολίνα Πελενδρίτου: Φόρεσε νυφικό, ανέβηκε στην πασαρέλα με τον σκύλο της και καταχειροκροτήθηκε [βίντεο]

Περιγράφει την απίθανη εμπειρία που έζησε.

Μια μοναδική εμπειρία όπως η ίδια ανέφερε έζησε η Καρολίνα Πελενδρίτου, όπως μας ενημέρωσε σε χθεσινό της post στο instagram. 

Η Κύπρια χρυσή παραολυμπιονίκης, φόρεσε το νυφικό της και ανέβηκε στην πασαρέλα, πάντα υπό τη συνοδεία της αγαπημένης της σκυλίτσας, Liberty. 

Διαβάστε ακόμα: Καρολίνα Πελενδρίτου: Ανέβηκε στη σκηνή των Madame Figaro Awards με τον σκύλο της [εικόνες & βίντεο]

Αφορμή ήταν το show "Yes I Do Catwalk", με οίκους νυφικών και σχεδιαστές να έχουν ως μούσες τους στις συλλογές του, επώνυμες Ελληνίδες προσωπικότητες, μεταξύ αυτών και την δικιά μας, Καρολίνα Πελενδρίτου.

Στη λεζάντα του βίντεο στο instagram, που κοινοποίησε, η Κύπρια παραολυμπιονίκης, έγραψε τα ακόλουθα: "Χθες είχα την απίθανη ευκαιρία να ζήσω το πρώτο μου catwalk με συνοδό πάντα την αγαπημένη μου Liberty.Φορώντας τη μοναδική δημιουργία της ταλαντούχας Άννα Ταβουλαρίδη, περπάτησα με ασφάλεια μαζί με τον σκύλο-οδηγό μου και μπόρεσα να βιώσω ό,τι και οι υπόλοιπες κοπέλες: ανεξαρτησία, περηφάνια και ισότητα!Ευχαριστώ την αγαπημένη, Μυρτώ Καζή, για την υπέροχη βραδιά και την ευκαιρία να ανταπεξέλθω σε μία καινούργια πρόκληση και να μπορέσω να δείξω την αγάπη μου για τη μόδα". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags Καρολίνα Πελενδρίτου, πασαρελα, σκύλος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1459 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2266 s // Total time: 2.3725 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X