Ελένη Χατζίδου για πασίγνωστο τραγουδιστή: "Βγήκαμε στη σκηνή και ένιωσα το χέρι του στον πωπό μου"


Ελένη Χατζίδου για πασίγνωστο τραγουδιστή: "Βγήκαμε στη σκηνή και ένιωσα το χέρι του στον πωπό μου"

\"Με το που τον έβλεπα άλλαζα δρόμο\".

Μέσα από την πρωινή εκπομπή όπου και παρουσιάζει, ανέφερε η Ελένη Χατζίδου, ένα άσχημο περιστατικό που έζησε πάνω στη σκήνη, από πασίγνωστο τραγουδιστή. 

Η τραγουδίστρια, κατά τη διάρκεια συζήτησης που είχε με τους συνεργάτες της στο πάνελ της εκπομπής "Breakfast@star", μοιράστηκε ένα προσωπικό της περιστατικό.

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Χατζίδου: Απαντά εάν είναι έγκυος δείχνοντας την κοιλιά της on air: "Θέλω τον χρόνο μου"

Χαρακτηριστικά σχολίασε: "Εγώ δυστυχώς θα το βαρύνω το θέμα. Εγώ είχα μία πάρα πολύ άσχημη εμπειρία στη σκηνή από τραγουδιστή που μάλιστα τον είχα σημαία και τον απομυθοποίησα για αυτό το πράγμα. Βγήκαμε στη σκηνή και ένιωσα το χέρι του στον πωπό μου.Ήταν ό,τι πιο άσχημο έχω βιώσει στη ζωή μου μαζί φυσικά και με ένα άλλο ίδιο περιστατικό, που ήρθε θαμώνας στο καμαρίνι και έκανε το ίδιο πράγμα και τον έβγαλαν έξω.Από τότε τον απομυθοποίησα. Δεν έκανα κάτι, δεν το συνέχισα. Φυσικά με το που τον έβλεπα άλλαζα δρόμο, γιατί είχα πάντα τον νου μου ότι μπορεί να το ξανακάνει. Ήταν ένα από τα πιο άσχημα πράγματα που έχω ζήσει[...]Είσαι καλά που θα μου ζητήσει συγγνώμη; Το πιο πιθανό είναι να το κάνει και να το ξανακάνει, να θεωρεί ότι δεν έγινε και τίποτα".

Tags διασημοι, Ελένη Χατζίδου, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0097 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0401 s // Total time: 0.0498 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X