Ηθοποιοί και συντελεστές στην 28χρονη πορεία του ΣΙΓΜΑ μίλησαν στην κάμερα του σταθμού [βίντεο]


Ηθοποιοί και συντελεστές στην 28χρονη πορεία του ΣΙΓΜΑ μίλησαν στην κάμερα του σταθμού [βίντεο]

Με αφορμή τα γενέθλια του καναλιού.   

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΙΓΜΑ συμπληρώνει σήμερα 28 χρόνια από εκείνο το πρώτο απόγευμα του 1995 που εξέπεμψε για πρώτη φορά στους κυπριακούς δέκτες. 

Η εκπομπή “Ήρθε κι έδεσε” ετοίμασε μία αφιερωματική εκπομπή το πρωί της Δευτέρας, κάνοντας ένα νοσταλγικό ταξίδι στο παρελθόν, με συνεντεύξεις και μνήμες από τους πρωταγωνιστές της 28χρονης πορείας του καναλιού. 

Ο Χρύσανθος Τσουρούλλης, διευθυντής της τηλεόραση ΣΙΓΜΑ και του συγκροτήματος ΔΙΑΣ, ανέφερε: “Χρόνια πολλά στο κανάλι που άλλαξε τα τηλεοπτικά δεδομένα του τόπου. Άνοιξε την αγκαλιά του στην τοπική παραγωγή και συνέβαλε τα μέγιστα στην πολυφωνία και στη μαχητική δημοσιογραφία του τόπου”.

 

 

Αναμνήσεις από το ΣΙΓΜΑ έχει αρκετές και ο ηθοποιός Σοφοκλής Κασκαούνιας, ο οποίος είχε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στο κανάλι: “Για εμάς ήταν το σπίτι μας, όπως και ακόμα το νιώθω. Αυτά τα 28 χρόνια που υπάρχει το ΣΙΓΜΑ έβγαλε πολύ κόσμο στην τηλεόραση”.

 

Ο Γιώργος Τσιάκκας, ένας δημιουργός που το όνομά του έχει ταυτιστεί με τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες του ΣΙΓΜΑ εξιστορεί ένα ξεκαρδιστικό περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.  

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής και στη δημοσιογράφο Άννα Κριθ έκαναν και συντελεστές του σταθμού που εργάζονται στο ΣΙΓΜΑ από την πρώτη ημέρα καθώς και ηθοποιοί που πέρασαν από διάφορες σειρές που έγραψαν ιστορία στην κυπριακή τηλεόραση. 

 

 

 


 

 

Tags ΣΙΓΜΑ, ηθοποιοι, γενεθλια, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8922 s (231 Queries.) // Parse time: 0.7525 s // Total time: 3.6448 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X