Ο Stereo Mike στο Veramànd Studio στην Κύπρο


Ο Stereo Mike στο Veramànd Studio στην Κύπρο

Φιλοξενούμενος στην πλατφόρμα ανοιχτών συζητήσεων και μυστικών συναντήσεων με καλλιτέχνες, στο FrEE RIDE.

FrEE RIDE με Stereo Mike με θέμα: Δημιουργική Αυτονομία και Έμπνευση !

Οι καλλιτέχνες αντιμετωπίζουν μια σειρά από προκλήσεις σε σχέση με τη δημιουργική τους αυτονομία, και οι συμμετέχοντες στο FrEE RIDE με τον Stereo Mike θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, σκέψεις και προβληματισμούς σε σχέση με το ζήτημα αυτό.

Αυτή η συνάντηση του FrEE RIDE θα είναι διαφορετική μια και θα χρησιμοποιηθεί το διαδίκτυο για την επικοινωνία μας ενώ παράλληλα θα υπάρχει “live update” στις σελίδες Facebook και Twitter του Veramànd Studio.

Ο Stereo Mike είναι ο άνθρωπος που συνδυάζει μια ακαδημαϊκή και μια μουσική καριέρα ράπερ! Διαθέτει βαθιά γνώση σε ζητήματα Μουσικής Τεχνολογίας και Παραγωγής και Ήχου, είναι Apple Certified Trainer στην εφαρμογή ήχου Logic Pro, ταυτόχρονα διδάσκει Μουσική Παραγωγή σε Γνωστό Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, κυκλοφόρησε πρόσφατα το νέο του μουσικό σιγκλ με τίτλο “όπου με πάει η μουσική” και τώρα πραγματοποιεί μια σειρά από ζωντανές εμφανίσεις μετά την αξιοσημείωτη συμμετοχή του στο “26th South By Southwest (SXSW) Music, Film and Interactive Festival, Austin, Texas” (http://www.kickstarter.com/projects/1875731097/stereo-mike-plays-austin-texas).

Ο Stereo Mike θα μας ενημερώσει επίσης για τα επερχόμενα εργαστήρια που θα ακολουθήσουν σύντομα στο Veramànd Studio.

Τι είναι το FrEE RIDE:
Το VERAMàND STUDIO με στόχο την προώθηση του διαλόγου προσφέρει χωρίς εισιτήριο, μέσα από την καινοτομική πλατφόρμα ανοιχτών συζητήσεων, FrEE RIDE, το πλαίσιο σε δημιουργικούς ανθρώπους, καλλιτέχνες, επιστήμονες και επιχειρηματίες, από την Κύπρο και το εξωτερικό, για να συζητήσουν με επίλεκτο κοινό ζητήματα που τους απασχολούν και τους αφορούν, το έργο, την έρευνα ή/και πτυχές της προσωπικότητάς τους ενδεχομένως άγνωστες στο ευρύ κοινό.

Πότε: Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2013
Που: Η τοποθεσία και ακριβής ώρα ανακοινώνεται μόνο σε όσους κρατήσουν θέση στο 70.000.625
Κόστος: Το FrEE RIDE δεν έχει κανένα απολύτως κόστος συμμετοχής

Πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο 70.000.625, Καθημερινά 10πμ - 8μμ.

Λίγα Λόγια για τον Stereo Mike:
Γεννημένος στον Πειραιά, ο Μιχάλης ξεκινά το ταξίδι του στη μουσική από μικρή ηλικία. Στα 18 σπουδάζει στην Αγγλία, Μουσική Τεχνολογία και Παραγωγή Ήχου (Music Technology and Audio Production). Τέσσερα χρόνια μετά έχει διακριθεί και στα δύο πεδία σπουδών, συνθέτει μουσική για μικρού μήκους ταινίες και συνεργάζεται ως τεχνικός ήχου για τα London's Vault Recording Studios με την αφρόκρεμα της Βρετανική Hip-Hop (Klashnekoff, Bury Crew, Skinnyman, Taskforce, Iceberg Slim, Mike GLC). Το πρώτο προσωπικό άλμπουμ "Satirical Nomads" κυκλοφορεί το 2005 από την AMG με την υποστήριξη της Mo'Money Recording$. Το 2006 κυκλοφορεί το πρώτο ελληνικό hip-hop DualDisc με τα singles "Ο άλλος Μπάμπης" και "Η Πόλις". Η υποδοχή από τους κριτικούς είναι θετική και το ομώνυμο video σε σκηνοθεσία Richard Penna είναι υποψήφιο στην κατηγορία Best Hip-Hop video των Mad TV VMAs, όπου και παρουσιάζει με την Ελένη Τσαλιγοπούλου το single "Missirlou/Pump It".   Το 2007 υπογράφει με την EMI Music Greece για την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ της τριλογίας XLI3H-ANELI3H-KATALH3H, για το οποίο συνεργάζεται με την Χάρι Αλεξίου, την Ανδριάννα Μπάμπαλη, την Reggae Philharmonic Orchestra και άλλους. Το 2008 είναι η χρονιά του αφού, μεταξύ άλλων, κερδίζει το πρώτο MTV Best Greek Act και είναι υποψήφιος για το Europe's Favourite Act στα MTV Europe Music Awards. Επιπλέον, στα VMA παρουσιάζει το «Σ’όποιον αρέσει» με την Τάμτα και το video "Φεύγω» είναι υποψήφιο στις κατηγορίες Best Hip-Hop Video again & Best Video of the year.   Το 2010 κάνει remix στους Onirama και είναι πάλι υποψήφιος για καλύτερο ντουέτο με τον Γιώργο Σαμπάνη, ενώ παρουσιάζει live shows στο Λονδίνο με τη Shaya. Το 2011 ολοκληρώνει το δεύτερο άλμπουμ της τριλογίας, ANELI3H και βρίσκεται στην έβδομη θέση του διαγωνισμού της Eurovision το 2011, αλλά δεν ξεχνά την underground σκηνή και ως απάντηση στην κρίση στην Ελλάδα δημιουργεί το radical rap-metal project, SchiZm, μαζί με τον βιρτουόζο της κιθάρας, Constantine. Ο Jon Simvonis σκηνοθετεί το video για το single "AKOMA", video που προβάλει συχνά το MTV Greece.    Αυτήν την περίοδο και ενώ ετοιμάζει το τρίτο μέρος της τριλογίας, το άλμπουμ KATALH3H, γράφει ένα βιβλίο και συμμετέχει σε διάφορες συνέργιες. Συνεχίζει να εργάζεται ως Λέκτορας στο Τμήμα Μουσικής του University of Westminster και κυκλοφορεί το follow-up single "Όπου με πάει η μουσική" με ένα πρωτοποριακό video σε σκηνοθεσία του Μάνου Κουντούρη.

Tags Stereo Mike, veramand studio


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6509 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2464 s // Total time: 2.8973 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X