Μαίρη Συνατσάκη: Απαθανάτισε τον Ίαν Στρατή να κάνει βόλτα την κόρη τους, Ολίβια [εικόνα]


Μαίρη Συνατσάκη: Απαθανάτισε τον Ίαν Στρατή να κάνει βόλτα την κόρη τους, Ολίβια [εικόνα]

Το τρυφερό στιγμιότυπο μπαμπά – κόρης.   

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής υποδέχθηκαν πριν από τέσσερις μήνες τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, την κόρη τους, η οποία όπως μας ανακοίνωσαν πρόσφατα θα πάρει το όνομα Ολίβια

Διαβάστε ακόμα: Μαίρη Συνατσάκη: Πρωινά παιχνίδια με την 4 μηνών κόρη της, Ολίβια [βίντεο]

Το ζευγάρι βρέθηκε χθες, 5 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του MAD από όπου ξεκίνησε η τηλεοπτική καριέρα της Μαίρης Συνατσάκη, και η ίδια απαθανάτισε τον σύντροφό της να κάνει βόλτα την κόρη τους στο παιδικό καρότσι.

Να σημειώσουμε ότι η youtuber σε παλαιότερες δηλώσεις της αποκάλυψε πως όταν για επαγγελματικούς λόγους αποχωρίζεται τη μικρή της, η μπέμπα βρίσκεται είτε με τον μπαμπά της είτε με τη θεία τη σε κάποιο κοντινό μέρος σε περίπτωση που τη χρειαστεί. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)

Μάλιστα, η Συνατσάκη μοιράστηκε χθες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο με τα τέσσερα πράγματα που της έμαθε μέχρι τώρα η μητρότητα και σε ένα εξ αυτών επεσήμανε πως το να εντάξεις το παιδί σε όσα έκανες πριν “δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται. Επίσης, μπορεί να μην θέλεις πια να κάνεις όλα όσα έκανες μέχρι τώρα. Η δουλειά μπορεί να μην έχει την ίδια προτεραιότητα πια”. Δείτε πιο κάτω τη σχετική εικόνα: 
 

Tags μαιρη συνατσακη, ιαν στρατης, ολιβια, κόρη, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8599 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2614 s // Total time: 3.1213 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X