Τανιμανίδης – Μπόμπα: Η υποδοχή από τις δίδυμες στο σπίτι κατά την άφιξή τους από Κύπρο


Τανιμανίδης – Μπόμπα: Η υποδοχή από τις δίδυμες στο σπίτι κατά την άφιξή τους από Κύπρο

Ντυμένες matchy – matchy.   

Στο νησί μας βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα για τα εγκαίνια του Paradox Museum Limassol, του νέου επιχειρηματικού εγχειρήματος του παρουσιαστή στο νησί μαζί με τον κουμπάρο του, Μίλτο Καμπουρίδη. 

Διαβάστε ακόμα: Χριστίνα Μπόμπα: Η αντίδρασή της όταν έμαθε ότι η Πρώτη Κυρία έχει το ίδιο όνομα με την κόρη της [βίντεο]

Η παραμονή τους στην Κύπρο διήρκησε μία ημέρα και το ζευγάρι ταξίδεψε για την Αθήνα μία ημέρα μετά την εκδήλωση εγκαινίων, όπου φτάνοντας στο σπίτι τους στην Αθήνα τους περίμεναν τα δίδυμα κορίτσια τους, Αριάνα και Φιλίππα

Τα "Τανιμανιδάκια" τους, όπως χαριτωμένα αποκαλούν τις δίδυμες κόρες τους, τους υποδέχθηκαν ντυμένες ασορτί με denim jackets Minnie και τα ονόματά τους γραμμένα στο πάνω μέρος. 

Σε δηλώσεις που έκανε το ζευγάρι στις κάμερες των κυπριακών μέσων, η Μπόμπα εξομολογήθηκε πόσο εκπληκτικός είναι ο σύζυγός της με τις κόρες τους και πόσο σημαντικός είναι ο ποιοτικός χρόνος που τους αφιερώνει, ενώ μάλιστα επεσήμανε πως είναι από τις ελάχιστες φορές που βλέπει τον Τανιμανίδη να μην κρατάει το κινητό του τηλέφωνο. Δείτε πιο κάτω τη σχετική εικόνα: 
 

Tags σακης τανιμανίδης, χριστίνα μπομπά, διασημοι, κόρες, φιλιππα, αριανα, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7606 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2727 s // Total time: 3.0334 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X