Πως την απαθανάτισαν οι paparazzi.
Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και στην Αθήνα, κατέφθασε το απόγευμα της Κυριακής, 9 Απριλίου η Ελευθερία Ελευθερίου.
Η πρώην παίκτρια του "Survivor All Star", μετά την αποχώρηση της από τον Άγιο Δομίνικο, πήρε το αεροπλάνο της επιστροφής, προκειμένου να φθάσει πίσω στην Ελλάδα, συνεχίζοντας την καθημερινότητά της.
Ο φωτογραφικός φακός του fthis.gr, απαθανάτισε την τραγουδίστρια κατά την άφιξή της, στο αεροδρόμιο, οπού εκεί επίσης βρίσκονταν δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργία,για να την υποδεχθούν.
Η ίδια όπως ήταν αναμενόμενο δεν έκανε κάποια δήλωση, μιας και υπάρχει συμβόλαιο ρήτρας, με την Κύπρια τραγουδίστρια παρόλα αυτά, να δείχνει ευδιάθετη μέσα στο casual μαύρο look της. Δείτε τις εικόνες στην gallery πιο κάτω: