Ελευθερία Ελευθερίου: Έκανε unfollow από το instagram τον Μάριο Πρίαμο μόλις έφθασε Ελλάδα [εικόνα]


Ελευθερία Ελευθερίου: Έκανε unfollow από το instagram τον Μάριο Πρίαμο μόλις έφθασε Ελλάδα [εικόνα]

Φένεται πως οι δυο τους δεν έχουν λύσει τα θέματα που δημιουργήθηκαν μεταξύ τους.

Η Ελευθερία Ελευθερίου μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star, επέστρεψε δυναμικά στα social media και άρχισε να ρίχνει και τα πρώτα... unfollow.

Φαίνεται μάλιστα ότι από τα πρώτα πράγματα που έκανε η τραγουδίστρια, ήταν ένα unfollow στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε ακόμα: Ελευθερία Ελευθερίου: Έφθασε Αθήνα μετά την αποχώρησή της από το "Survivor All Star" και έστελνε φιλιά [εικόνες]

Συγκεκριμένα η Ελευθερία Ελευθερίου αποφάσισε να κάνει unfollow τον Μάριο Πρίαμο, ενώ στην πρώτη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ "Πρωινό μας", δε θέλησε να αναφερθεί στη σχέση τους.

Και μπορεί το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor All Star, που είδαμε το βράδυ της Κυριακής 9 Απριλίου, ο Μάριος να δήλωνε πως χαίρεται που η Ελευθερία πριν αποχωρήσει είπε πως θέλει να τον δει νικητή του ριάλιτι επιβίωσης και να της λέει δημόσια ευχαριστώ, αλλά όπως όλα δείχνουν η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης δεν έχουν λύσει τα θέματα που δημιουργήθηκαν πριν η τραγουδίστρια μπει στο Survivor All Star και αυτό η ίδια τον διέγραψε από τους διαδικτυακούς της φίλους. Δείτε την εικόνα πιο κάτω:

 

 

*πηγή: sigmalive.mag

Tags ελευθερία ελευθερίου, μάριος πριαμος, unfollow


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9685 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3115 s // Total time: 3.2800 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X