Θέλξια - Βαλέρια Φραγκούδη: Η εξομολόγηση για την επιλόχειο κατάθλιψη [βίντεο]


Θέλξια - Βαλέρια Φραγκούδη: Η εξομολόγηση για την επιλόχειο κατάθλιψη [βίντεο]

Οι δυσκολίες τις πρώτες ημέρες της μητρότητας και η παρότρυνση από τον σύζυγό της.  

Πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, η Θέλξια – Βαλέρια Φραγκούδη και ο σύζυγός της Χριστίνος Πίπης υποδέχθηκαν στη ζωή τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, την κόρη τους Ζακελίνα – Μαρία. 

Διαβάστε ακόμα: Θέλξια - Βαλέρια Φραγκούδη: Μετακόμισε και μας βάζει στο παιδικό δωμάτιο της κόρης της [εικόνες]

Η γνωστή instagrammer και επιχειρηματίας του νησιού, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο mylife.com.cy και στον δημοσιογράφο Χαράλαμπο Χειμώνα εξομολογήθηκε τις δυσκολίες τον πρώτο καιρό της μητρότητας καθώς και την επιλόχειο κατάθλιψη που βίωσε και πως κατάφερε να επανέλθει με τη βοήθεια και την παρότρυνση του συζύγου της. 

“Πέρασα μια περίεργη φάση μετά που γέννησα. Θεωρώ ότι πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη. Χρειάστηκε να μείνω στο κρεβάτι πέντε εβδομάδες πριν γεννήσω. Ήταν πολύ δύσκολο να μείνω σε ένα κρεβάτι ακίνητη. [...] Είχα πάει να μείνω στο ξενοδοχείο της οικογένειας του Χριστίνου, γιατί έπρεπε να είναι συνεχώς κάποιος μαζί μου, αφού δεν μπορούσα να σηκωστώ. Στο τέλος κατέληξα να μένω ενάμιση χρόνο στο ξενοδοχείο. [...] Καθόμουν στο κρεβάτι και περίμενα να περάσει η μέρα, για αυτό νομίζω ότι αφότου γέννησα ίσως να μου βαρυφάνηκε. Επιπλέον, οι ορμόνες που έχεις κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης οι οποίες είναι ουκ ολίγες με το φεύγει ο πλακούντας εξαφανίζονται οπότε πέφτει η ορμόνη της εγκυμοσύνης στα "πατώματα". Συν ότι ήταν χειμώνας και δεν μπορούσα να κάνω πράγματα με το μωρό, συν ότι το μωρό όταν γεννήθηκε είχε ίκτερο και έπρεπε να κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο και νόμιζα ότι ήταν το τέλος του κόσμου και ήμουν να πεθάνω. Τώρα που τα σκέφτομαι ήταν μικρά μικρά τα οποία όταν τα σκέφτομαι τώρα είναι ασήμαντα αλλά με είχε πάρει πολύ από κάτω. Επανήλθα στους δύο μήνες όταν με πίεσε ο Χριστίνος να επανέλθω πίσω στην καθημερινότητά μου, εξομολογήθηκε. Δείτε το σχετικό βίντεο (2.53): 

Tags θελξια βαλερια φραγκουδη, διασημοι, κόρη, επιλοχειος καταλιψη, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0597 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2440 s // Total time: 2.3037 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X