Σταύρος Κωνσταντίνου: Η ρομαντική έκπληξη που επεφύλαξε στη σύζυγό του στο Παρίσι για τα γενέθλιά της [βίντεο]


Σταύρος Κωνσταντίνου: Η ρομαντική έκπληξη που επεφύλαξε στη σύζυγό του στο Παρίσι για τα γενέθλιά της [βίντεο]

Η ίδια δεν το περίμενε και ενθουσιάστηκε.   

Στο Παρίσι πραγματοποίησαν “απόδραση” αυτές τις ημέρες ο Σταύρος Κωνσταντίνου και η Έλενα Ανδρέου λίγο πριν από το Πάσχα. 

Διαβάστε ακόμα: Σταύρος Κωνσταντίνου - Έλενα Ανδρέου: Τα ρομαντικά φιλιά κάτω από τον Πύργο του Άιφελ [εικόνες & βίντεο]

Το ερωτευμένο ζευγάρι, μας χάρισε μέσα από τις αναρτήσεις του στο instagram όμορφα στιγμιότυπα από τις βόλτες τους στη γαλλική πρωτεύουσα, τα μνημεία που επισκέφθηκαν, τα hot spot της πόλης του φωτός και τις βραδινές τους εξόδους. 

Το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης, βγήκαν για φαγητό και διασκέδαση σε παριζιάνικο εστιατόριο, όπου ο σύζυγος της σχεδιάστριας κοσμημάτων της επεφύλαξε μία έκπληξη για τα γενέθλιά της.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς σερβιτόρος του εστιατορίου την πλησίασε με ένα γλυκό με κεράκι και ο τραγουδιστής απαθανάτισε την ενθουσιώδη αντίδρασή της. 

“Χρόνια σου πολλά μωρό μου. Σε αγαπώ πολύ. Να σε χαίρομαι και μαζί να χαιρόμαστε την οικογένειά μας”, έγραψε. Δείτε το σχετικό βίντεο που εντοπίσαμε στα social media: 

Η ομάδα του ilovestyle.com εύχεται “Χρόνια Πολλά” στην εορτάζουσα. 
 

Tags Σταύρος κωνσταντίνου, Ελενα Ανδρεου, γενεθλια, παρίσι, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4784 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2889 s // Total time: 2.7673 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X