Ο παίκτης του “All Star” που σάρωσε στον αγώνα με τους Τούρκους φέρνοντας πέντε νίκες [βίντεο]


Ο παίκτης του “All Star” που σάρωσε στον αγώνα με τους Τούρκους φέρνοντας πέντε νίκες [βίντεο]

Δεν πάει το μυαλό σου για ποιον πρόκειται.   

Ο μικτός ελληνοτουρκικός αγώνας στο φετινό “Survivor All Star” πλησιάζει σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που έκανε ο Γιώργος Λιανός στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο στην τηλεόραση ΣΙΓΜΑ.

Διαβάστε ακόμα: Τραυματισμός από το πουθενά για τον Σάκη Κατσούλη στο “Survivor All Star” [βίντεο]

Μέσα από την εκπομπή “Πρωινό μας” και τον δημοσιογράφο, Νίκο Παρτσώλη, μάθαμε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον αγώνα, ο οποίος έχει ήδη πραγματοποιηθεί. 

“Θα δούμε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι. Θα δούμε πολύ ωραίες μάχες. Θα παίξουν οι “Μπλε” γυναίκες Ελληνίδες και Τουρκάλες με τις “Κόκκινες” γυναίκες Ελληνίδες και Τουρκάλες στον πρώτο αγώνα. Στον δεύτερο αγώνα θα παίξουν οι “Μπλε” άντρες Έλληνες Τούρκοι με τους “Κόκκινους” Έλληνες και Τούρκους και στον μικτό θα παίξουν άντρες – γυναίκες όπου θα βγει το τελικό αποτέλεσμα”, αποκάλυψε αρχικά ο δημοσιογράφος.

Κατόπιν, άφησε το πάνελ της εκπομπής άφωνο όταν αποκάλυψε πως ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας: “Αυτός που βγήκε ο καλύτερος παίκτης, ο πιο γρήγορος και ο πιο αποτελεσματικός στον στόχο που θα φέρει πέντε νίκες στον αγώνα είναι ο Σπύρος Μαρτίκας”. Δείτε το σχετικό βίντεο 
 

Tags survivor all star, ελληνοτουρκικοσ αγωνας, διασημοι, μαχητες, μπλε, κοκκινοι, survivor, showbiz, gossip, celebrities, ΣΙΓΜΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1681 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2431 s // Total time: 2.4113 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X