Σοφία Καρβέλα: "Eίμαι γεννημένη από δύο ανθρώπους που δεν είναι απλώς διάσημοι, είναι τρομακτικά ταλαντούχοι"


Σοφία Καρβέλα: "Eίμαι γεννημένη από δύο ανθρώπους που δεν είναι απλώς διάσημοι, είναι τρομακτικά ταλαντούχοι"

\"Οι γιοι μου είναι φανταστικά άτομα\". 

Στο περιοδικό Gala πετύχαμε την Σοφία Καρβέλα με την επιστροφή της στην Ελλάδα, για το Πάσχα, να παραχωρεί αποκλειστική συνέντευξη. 

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα όπως ήταν φυσικό δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στους γονείς της, στα παιδιά της, καθώς επίσης και στην απόφασή της να ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας.

Διαβάστε ακόμα: Άννα Βίσση: Η μεσημεριανή βόλτα με την κόρη και τα εγγόνια της στο κέντρο της Αθήνας [εικόνες]

Συγκεκριμένα δήλωσε τα ακόλουθα: "Δυστυχώς ή ευτυχώς είμαι γεννημένη από δύο ανθρώπους που δεν είναι απλώς διάσημοι, είναι τρομακτικά ταλαντούχοι, δύο ιδιοφυείς προσωπικότητες, αυτό που λέμε one in a billion. Όταν αποφάσισα λοιπόν να μπω στον χώρο του θεάματος, είδα ότι η εξίσωση δεν έβγαινε. Βρήκα όμως αυτό που μου αρέσει τελικά και με το οποίο είμαι πωρωμένη. Όταν συνειδητοποίησα ότι δεν μπορώ να νιώθω υπερήφανη μ’ αυτό που κάνω στον χώρο του θεάματος, στράφηκα στη μόδαΑσχολήθηκα με τη μόδα, γιατί δεν είμαι σε τίποτε άλλο καλή. Στα 17 μου έφυγα για σπουδές υποκριτικής στη Νέα Υόρκη. Έχω μιλήσει κατά καιρούς πολύ άσχημα για τον εαυτό μου, υποστηρίζοντας ότι με θεωρώ τρομερά ατάλαντη".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους γιους της λέγοντας τα εξής: "Είμαι τρομακτικά καψούρα με τα παιδιά μου. Οι γιοι μου είναι φανταστικά άτομα. Γενικά είμαι καψουρογκόμενα. Απλά τους άντρες τους ξεπερνάω, ενώ τα παιδιά μου όχι. Αισθάνομαι ότι τα παιδιά μου νιώθουν εξαιρετικά ασφαλή. Από τη στιγμή που επιστρέφω στο σπίτι, ο χρόνος μου είναι αφιερωμένος σε αυτά".

Tags σοφια καρβελα, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0143 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0489 s // Total time: 0.0632 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X