Φιλίππα Καρσερά: 5 looks με τα οποία θα μας άρεσε να τη δούμε στη στέψη του Βασιλιά 


Φιλίππα Καρσερά: 5 looks με τα οποία θα μας άρεσε να τη δούμε στη στέψη του Βασιλιά 

Πέντε looks που προτείνει η fashion editor και τηρούν το βασιλικό dress code  

Όσο πλησιάζουν οι μέρες για το Σάββατο, 6 Μαΐου όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου στο Αββαείο του Ουέστμινστερ το παγκόσμιο ενδιαφέρον αυξάνεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτιμάται ότι περίπου 300 εκατομμύρια θεατές παγκοσμίως θα παρακολουθήσουν τη μεγαλοπρεπή τελετή η οποία είναι η πρώτη από το 1953, όταν στέφθηκε βασίλισσα η μητέρα του Ελισάβετ, 15 μήνες μετά τον θάνατο του Γεωργίου ΣΤ’.

Σύμφωνα με το παλάτι η λίστα των προσκεκλημένων θα ανέρχεται στους 2.000 καλεσμένους. Ανάμεσά τους και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, την Πρώτη Κυρία, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

Με αυτή την αφορμή εμείς ξεχωρίσαμε 5 royal-approved εμφανίσεις που τηρούν το βασιλικό dress code και που προτείνουμε στην Πρώτη Κυρία για να φορέσει στο μεγάλο event. Σίγουρα δεν θα προτείναμε να φορέσει μπλε μιας και πρόκειται για την απόχρωση που θα φορέσει η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Kate Middleton, όπως αποκάλυψε την προηγούμενη εβδομάδα. Ωστόσο, μιας και πρόκειται για μία από τις βασικές royal αποχρώσεις, όπως είναι και το μωβ, θα μπορούσε να το φορέσει στην navy blue απόχρωσή του μιας και αποτελεί μία ουδέτερη, διαχρονική εκδοχή. Δείτε στη madamefigaro.cy τα looks που προτείνει η fashion editor.
 

Tags φιλιππα καρσερα, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος, στεψη βασιλια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9523 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2061 s // Total time: 2.1584 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X