![Hovig: Η τελευταία βόλτα με τη σύζυγό του λίγο πριν γίνουν γονείς [εικόνες]](https://www.ilovestyle.com/sites/default/files/styles/article_w740/public/untitled_collage_-_2023-05-02t091702.360.jpg) 
                        Που τους πετύχαμε;
Το πρώτο τους μωράκι αναμένεται να υποδεχθούν σύντομα ο Hovig και η σύντροφός του, Αρετή Φοινικαρίδου.
Ο τραγουδιστής, σε ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο instagram, χθες, Δευτέρα, 1 Μαίου, πήρε το κορίτσι του, βόλτα σε παραλιακή περιοχή του νησιού μας, μια ανάσα πριν γεννήσει, καθώς διανυεί τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της.
Διαβάστε ακόμα: Hovig: Φωτογραφίζει τη σύζυγό του στον ένατο μήνα εγκυμοσύνης της [εικόνα]
Το επώνυμο ζευγάρι της κυπριακής showbiz, υποδέχθηκε τον Μάιο, με τον πιο όμορφο τρόπο, μιας και αυτός ο μήνας, πρόκειται να τους χαρίσει το πολυτιμότερο δώρο της ζωής τους, το αγοράκι τους. Δείτε τις σχετικές εικόνες στη gallery πιο κάτω: