Κρίσεις πανικού: Ο Yiannis Michael σου λέει όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις [βίντεο]


Κρίσεις πανικού: Ο Yiannis Michael σου λέει όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις [βίντεο]

Συμπτώματα, αίτια και αντιμετώπιση.   

Ο Yiannis Michael, συμβουλευτικός ψυχολόγος, βιοσυντονιστής και ομιλητής έμπνευσης, φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης, 4 Μαΐου, στην εκπομπή “Ήρθε κι έδεσε” με τους Ανδρέα Δημητρόπουλο και Γιώτα Δαμιανού, συζητώντας για τις κρίσεις πανικού. 

“Ο κύριος λόγος και η δική μου φιλοσοφία για τις κρίσεις πανικού, είναι συσσωρευμένα, καταπιεσμένα συναισθήματα τα οποία κάνουν την έκρηξη. Και όπως λέω, τα παγιδευμένα συναισθήματα δεν πεθαίνουν ποτέ, θάβονται ζωντανά και επιστρέφουν στη συνέχεια με χειρότερο τρόπο”, είπε.

Κατόπιν, συνέχισε λέγοντας: “Σωματοποιείται αυτό το οποίο καταπιέζεις και δυστυχώς η κοινωνία αντί να προωθεί την έκφραση των συναισθημάτων, προωθεί την καταπίεση των συναισθημάτων”.

Αναφερόμενος στα συμπτώματα των κρίσεων πανικού, ανέφερε: “Καταρχάς είναι το αίσθημα του πανικού. Είναι το αίσθημα επέλευσης τρέλας. Αίσθημα απώλειας ελέγχου. Επερχόμενου θανάτου. Τρέμουλο, εφίδρωση, πόνος στο στήθος, ταχυκαρδία, ασφυξία και κάτι που συναντώ πολύ συχνά το αίσθημα του σφυγμού”. Δείτε το σχετικό βίντεο για περισσότερες λεπτομέρειες και τρόπους αντιμετώπισης από τον ειδικό: 
 

Tags κρισεις πανικου, γιαννης μιχαηλ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 1.9506 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2141 s // Total time: 2.1647 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X