Έρχεται καλοκαίρι - 3 tips για να φλερτάρεις σωστά


Έρχεται καλοκαίρι - 3 tips για να φλερτάρεις σωστά

Πώς να προσεγγίσεις ένα άτομο χωρίς να γίνει άβολο.

Το καλοκαίρι σχεδόν έφτασε και έχεις αρχίσει να προετοιμάζεσαι ψυχολογικά για το φλερτ που είναι σχεδόν συνώνυμο με την εποχή. Μπορεί να νομίζεις πως, όντως, ξέρεις να φλερτάρεις, μπορεί να πιστεύεις πως όλα είναι θέμα αυτοπεποίθησης και, πράγματι, για εσένα κάπως να λειτουργεί η "τεχνική" που εφαρμόζεις, αλλά ως γυναίκες, θα σου πούμε πως όλα (και όλοι) έχουν περιθώριο βελτίωσης.

Παρακάτω, λοιπόν, θα δεις πώς να προσεγγίσεις ένα άτομο χωρίς να γίνει άβολο. Είναι πιο απλό απ΄όσο περιμένεις

Το σωστό βλέμμα

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το μόνο που χρειάζεται για να τραβήξουμε την προσοχή κάποιου, είναι να τον κοιτάξουμε έντονα τρεις φορές. Αυτό που πρέπει να προσέξεις, είναι να μην το παρακάνεις με το eye contact. Αντί για γοητευτικό, θα γινει creepy σε δευτερόλεπτα. Αντί για αυτό, δοκίμασε το τρίγωνο «δεξί μάτι-αριστερό μάτι-χείλη». Είναι charming και, τις περισσότερες φορές, αλάνθαστο.

Προσοχή με το άγγιγμα

Όσο εσύ νομίζεις ότι αγγίζοντας, έστω και λίγο, το άτομο που σε ενδιαφέρει, δημιουργείς οικειότητα, εκείνο μπορεί να αισθάνεται άβολα - και το φλερτ πρέπει να είναι διασκεδαστικό και για τους δύο. Προσπάθησε, λοιπόν, να ερμηνεύσεις σωστά τη γλώσσα του σώματος. Δες αν γέρνει προς το μέρος σου όταν μιλάτε, πού κοιτούν οι μύτες των παπουτσιών και νιώσε το vibe μεταξύ σας. Αν δεν είσαι σίγουρος, μάλλον πρέπει να κρατήσεις τα χέρια σου κοντά.

Χαμογέλα

Και το χαμόγελο πρέπει να είναι σωστό. Τι εννοούμε: Γίνε μυστηριώδης, μη χαμογελάσεις με δόντια κατευθείαν. Καθώς ρίχνεις το τριγωνικό βλέμμα που αναφέραμε παραπάνω, χαμογέλασε, αλλά τραβώντας περισσότερο τη μία πλευρά του στόματος σου - όχι μόνο τη μία, θα φαίνεται σαν να παθαίνεις κάτι. Απλώς λίγο περισσότερο, σαν τον Robert Pattinson. Κι εξασκήσου στον καθρέφτη, αν δεν είσαι σίγουρος. Καλό θα σου κάνει.

 

*πηγή:jenny.gr

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.1296 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2233 s // Total time: 2.3528 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X