Η νέα colourful συλλογή της εταιρείας Etam σε καλεί να "βουτήξεις" στον κόσμο της


Η νέα colourful συλλογή της εταιρείας Etam σε καλεί να "βουτήξεις" στον κόσμο της

Από την παραλία στα πιο ξέφρενα beach parties η επιλογή είναι μία

Η νέα συλλογή μαγιό του γαλλικού Brand Etam, Summer of Colours, είναι όπως λέει και η ονομασία της γεμάτη χρώματα. Από το μπλε του ωκεανού, το πράσινο της μέντας, το ροζ της γρενανδίνης και το πορτοκαλί του ήλιου, η νέα συλλογή δημιουργήθηκε για να απολαύσεις την κάθε στιγμή του καλοκαιριού. Από την ηρεμία της παραλίας μέχρι και τα πιο ξέφρενα parties η Etam είναι ο σύμμαχός σου για να σκέφτεσαι μόνο πως θα περάσεις καλά αφού το στυλ σου το έχει αναλάβει αυτή. Και το πιο σημαντικό τα μαγιό είναι φτιαγμένα 100% οικολογικά με ορατότητα στην κατασκευή.

Green Dream

Η συλλογή ωδή στο χρώμα της γης περιλαμβάνει όλες τις αποχρώσεις του πράσινου με κυρίαρχη αυτή της μέντας ενώ την παράσταση κλέβουν και τα εξωτικά prints τόσο στα μπικίνι όσο και τα ολόσωμα με τα θηλυκά cutouts. Οι λεπτομέρειες με κοσμήματα δίνουν μία extra posh πινελιά.

Deep blue

Αναμφισβήτητα το χρώμα του καλοκαιριού αφού η ένωση ουρανού και  θάλασσας στο λαμπερό φως του καλοκαιριού δημιουργεί το σκηνικό μέσα στο οποίο απολαμβάνουμε τις ξεγνοιαστές στιγμές της εποχής. Bikini με τριγωνικα tops και χαμηλόμεσα bottoms και ολόσωμα με ασσύμετρα κορδόνια στο διαχρονικό, κομψό και κλασικό μπλε θεωρoύνται must haves για τη βαλίτσα του καλοκαιριού.

Pink Fever

Το χρώμα της χαράς, του γέλιου, της γλυκύτητας, της θηλυκότητας. Ένα μαγιό στο χρώμα της γρενανδίνης αλλά και στη neon απόχρωση του ροζ θα σου χαρίσει ένα λαμπερό beach look καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Το φλοράλ print αλλά και το so hot right now gingham σχέδιο μοιάζουν ιδανικά για να σε συντροφεύουν στις εξορμήσεις σου στην παραλία. Στη συγκεκριμένη συλλογή, αφιέρωμα στην πιο girly απόχρωση τα λουριά μπερδεύονται στο λαιμό δίνοντας μια sexy αισθητική ενώ μπορείς να ολοκληρώσεις το outfit σου με headband πάντα στο χρώμα του ροζ.

French Riviera

Με έμπνευση από τις ρομαντικές βόλτες του Saint-Tropez η συλλογή είναι ιδανική για να κάνει βουτιές σε ειδυλιακές παραλίες και να απολαμβάνεις δροσερά cocktails σε ατμοσφαιρικές ταράτσες. Η συλλογή ακολουθεί το dress code του χρωματικού συνδυασμού του κόκκινου και του λευκού αλλά και των ιδιαίτερων prints που εμπνέονται από τη θάλασσα και το μόνο σίγουρο είναι ότι τα συγκεκριμένα μαγιό θα σε κάνουν να δείχνεις εντυπωσιακή τόσο στην μπικίνι εκδοχή τους όσο και στην ολόσωμη.

Sunset Flash

Την ώρα της δύσης το σκηνικό αλλάζει χρώματα και «αναλαμβάνουν» το βαθύ μωβ και το εκρηκτικό πορτοκαλί και δίνουν το σήμα για να ξεκινήσουν οι ανέμελες βραδινές εξορμήσεις σε beach bars και διασκεδαστικά parties. Τα υφάσματα αποκτούν λάμψη, glitters και σε κάνουν να λάμπεις και να δείχνεις γιορτινή από την ώρα που είσαι στην παραλία μέχρι να τελειώσει και η βραδινή καλοκαιρινή σου έξοδος.   

 

Δείτε το φαντασμαγορικό fashion show που έγινε την Τετάρτη 11 Μαΐου στο εξωτικό Saint-Tropez.

Δείτε το σχετικό βίντεο 

Βρείτε τα καταστήματα ΕΤΑΜ στο Nicosia Mall & 360 Λεωφ. Μακαρίου στη Λευκωσία.

Shop online at MODE&

Tags Etam, μαγιο, καλοκαιρι, summer, colours of summer


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3041 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2593 s // Total time: 3.5634 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X