Η απάντηση του παρουσιαστή on air.
Η κάμερα του ANT1 εντόπισε την Ελένη Μενεγάκη μετά την κόντρα που δημιουργήθηκε μεταξύ εκείνης και του Γιώργου Λιάγκα μετά την προβολή της συνέντευξης του Θοδωρή Μαραντίνη στο πρωινό του παρουσιαστή και τον τρόπο που επέλεξε η παρουσιάστρια να την προβάλει στη δική της εκπομπή.
Να θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Λιάγκας αναφερόμενος στα σχόλια της Ελένης Μενεγάκη που υποστήριξε πως η προσωπική ζωή του κάθε ζευγαριού πρέπει να μένει εκτός media, είπε με έντονο ύφος ότι κανείς δεν την υποχρέωσε να προβάλει το θέμα στην εκπομπή της.
Η παρουσιάστρια ήταν φειδωλή στις δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής, στέλνοντας μάλιστα φιλιά στον παρουσιαστή: “Δεν ακούω λέξη κι ευτυχώς που δεν ακούω. Το μόνο που θέλω να πω αφού βλέπω ΑΝΤ1, φιλιά στον συμμαθητή μου”.
Ο Γιώργος Λιάγκας, απάντησε στην Ελένη Μενεγάκη, λέγοντας: “Και από μένα φιλιά στη συμμαθήτριά μου, την οποία αγαπάω και εκτιμάω και ελπίζω και φέτος να συναντηθούμε κάπου με τα φουσκωτά γιατί εκεί είναι το πιο ωραίο πράγμα. Εγώ χαίρομαι πραγματικά παιδιά. Τι ευτυχία που τη βλέπω το καλοκαίρι εκεί στο Ιόνιο συνήθως, γιατί στις Κυκλάδες δεν συναντιόμαστε. Τι ευτυχία ρε παιδί μου εκεί με τον Μάκη, τον άντρα της ζωής της και τα παιδάκια της που είναι πραγματικά ανέμελη και ευτυχισμένη. Κούκλα έτσι κι αλλιώς”. Δείτε το σχετικό βίντεο: