To ιδανικό μπικίνι για άλλη μία χρονιά έχει υπογραφή Calzedonia


To ιδανικό μπικίνι για άλλη μία χρονιά έχει υπογραφή Calzedonia

Τα νέα σχέδια, οι καινοτομίες και η μεγάλη προσφορά.  

Η Calzedonia έχει συνδέσει το όνομά της με τη μεγαλύτερη γκάμα μαγιό σε μοντέλα αλλά και μεγέθη και στις συλλογές που κυκλοφορούν κάθε χρόνο οποιαδήποτε γυναίκα μπορεί να βρει το ιδανικό για εκείνη και το σωματίτυπο της μαγιό. Στα καταστήματα Calzedonia μπορείτε ολόχρονα να βρείτε τη συλλογή INDONESIA η οποία έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προσφέρει ευελιξία στις επιλογές της γυναίκας βοηθώντας τη να βρει αυτό που ταιριάζει στο στυλ και το σώμα της. Φέτος η συλλογή είναι ανανεωμένη τόσο σε σχέδια και εφαρμογές αλλά και σε χρώματα αφού πέραν από τα all time classic χρώματα σε ένα μαγιό, που είναι το λευκό και το μαύρο φέτος η συλλογή προσφέρει τα διαχρονικά φωτεινά χρώματα του καλακαιριού αλλά και μαγιό σε digital μπλε, τιρκουάζ,  iconic πράσινο, queen ροζ και καλοκαιρινό κόκκινο.  

 

Νέα προσθήκη αυτή τη σεζόν στη συλλογή και τα double face σλιπ, για να μπορείτε να παίζετε με τα μαγιό σας και να δημιουργείτε διάφορα color combos με διαφορετικές αποχρώσεις της ίδιας παλέτας. Συνολικά η συλλογή παρουσιάζει 13 μοντέλα σε μια απίστευτη γκάμα σχεδίων από high waist bottoms μέχρι δετά σλιπ με κορδόνια σε βραζιλιάνικο και στρινγκ κοψίμο. Όσο για τα tops, όπως πάντα, είναι σχεδιασμένα ειδικά για να ενισχύουν και να στηρίζουν το ντεκολτέ.

Φέτος παρουσιαζεται και μία σημαντική καινοτομία στα soft cups καθώς είναι πιο μαλακά από ποτέ σχεδιασμένα για να αγκαλιάζουν το στήθος και να εξασφαλίζουν τη μεγαλύτερη άνεση. Τα νέα soft cups θα τα βρείτε και στις fashion σειρές όπως στην ANTIGUA με εφέ που λάμπουν στον ήλιο, την TOKYO που παίζει με τις διαφάνειες στο απόλυτο μαύρο,στην NAIROBI με το ασπρόμαυρο μοτίβο ζέβρας, την ISTANBUL με το ζακάρ print, την FORMENTERA με τα μεταλλικά εφέ και στην σειρά MALAGA με το έγχρωμο τύπωμα ζέβρας.

Στα νέα μοντέλα ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί και στο Audrey, ένα διαμορφωμένο τρίγωνο μπικίνι με σταυρωτή ζώνη κάτω από το στήθος αλλά και στα τα δύο νέα push-ups, Pamela, με ή χωρίς φιόγκο στο κέντρο και το Ilenia με cut-out λεπτομέρειες.  Τέλος το Amelia, το νέο bandeau με ντεκολτέ καρδιάς απλά θα σας κλέψει την καρδιά. Και για όσες αναζητούν μεγαλύτερα μεγέθη για να στηρίξουν ένα πιο πλούσιο μπούστο, ζητήστε να δείτε τις επιλογές μέχρι μέγεθος έφτα από την basic σειρά INDONESIA και στις σειρές Ninfea, Amelia και Pamela από τις συλλογές fashion.

Ετοιμαστείτε για ένα καλοκαίρι με στυλ και άνεση με τις επιλογές που προφέρει η μεγάλη συλλογή μαγιό και beachwear της Calzedonia. Και το καλύτερο! Με ελάχιστη αγορά €80 από τις συλλογές swimwear και beachwear για τη γυναίκα, τον άντρα ή το παιδί παίρνετε δώρο μια τσάντα θαλάσσης της επιλογής σας. Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Tags μόδα, fashion, calzedonia, μπικινι, μαγιο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2596 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2649 s // Total time: 2.5245 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X