Andrew Lambrou: Κατέρρευσε μετά το τέλος της εμφάνισης του στη Eurovision [βίντεο]


Andrew Lambrou: Κατέρρευσε μετά το τέλος της εμφάνισης του στη Eurovision [βίντεο]

Το σώμα του τον πρόδωσε 

Ο εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision Andrew Lambrou έκανε νέες δηλώσεις και συγκεκριμένα μιλώντας στην εκπομπή  Happy Day σχολίασε το 4αρι της Ελλάδας και αποκάλυψε πως αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας πριν ανέβει στη σκηνή της Eurovision. "Είμαι πολύ ευγνώμων που είχα αυτή την ευκαιρία. Κάθε μέρα έκανα ασκήσεις φωνητικής για να αποφορτιστώ, για να απελευθερωθώ σωματικά και πνευματικά. Οι γονείς μου ήταν μέσα στο στάδιο το βράδυ της Eurovision, ο παππούς και η γιαγιά μου είδαν την εμφάνισή μου από το σπίτι. Έκλαιγαν από χαρά όλη την ώρα. Το πρώτο τηλεφώνημά μου ήταν στη γιαγιά και στον παππού μου που ήταν στην Αυστραλία" είπε αρχικά και έδειξε να μην το απασχολεί το αδικαιολόγητο 4αρι της Ελλάδας.

"Αυτά τα πράγματα δεν απασχολούν το μυαλό μου. Το κοινό της Ελλάδας μού έδωσε 12 πόντους. Μου έστειλαν όμορφα μηνύματα και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος από αυτό. Φυσικά θα ήταν υπέροχο να είμαι στη 10άδα αλλά είμαι χαρούμενος που τερμάτισα στη δωδέκατη θέση της βαθμολογίας και ότι όλοι οι άνθρωποι είναι πολύ υπερήφανοι γι’ αυτό που κατάφερα".

Σε κάποια στιγμή αποκάλυψε πως μετά το τέλος της εμφάνισης του κτέρρευσε: "Ανήμερα του τελικού είχα μία έντονη ενόχληση στο πίσω μέρος του λαιμού, όπως νιώθεις όταν ετοιμάζεσαι να αρρωστήσεις και είπα από μέσα μου ''αποκλείεται!''. Το απομόνωσα τελείως και βγήκα στη σκηνή σαν να μην υπάρχει πόνος. Μόλις ολοκλήρωσα την εμφάνισή μου, το σώμα μου άρχισε να καταρρέει. Το ταξίδι της επιστροφής ήταν σκέτη ταλαιπωρία". Δείτε το βίντεο στο 27ο λεπτό:

Tags andrew lamprou, gossip, showbiz cy, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 4.0906 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3276 s // Total time: 4.4181 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X