Τριήμερη "απόδραση" για τους "Κόκκινους" στη Νέα Υόρκη – Η κλοπή για χατίρι του Τάκη [βίντεο]


Τριήμερη "απόδραση" για τους "Κόκκινους" στη Νέα Υόρκη – Η κλοπή για χατίρι του Τάκη [βίντεο]

Ξεφάντωσαν οι παίκτες του \"Survivor All Star\" στο ταξίδι τους.  

Όλοι οι παίκτες παραδέχονται πως το τριήμερο ταξίδι στη Νέα Υόρκη είναι το μεγαλύτερο έπαθλο που έχει δοθεί ποτέ στο ριάλιτι επιβίωσης. 

Γιατί δεν ήταν μόνο το γεγονός ότι οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας που κατέκτησαν το έπαθλο, μαζί με τη Σταυρούλα από τους Μπλε που κληρώθηκε να πάει μαζί τους, θα πήγαιναν εκεί για λίγες ώρες όπως συνηθίζεται σε τέτοιου είδους έπαθλα αλλά θα είχαν την ευκαιρία να κάνουν μπάνιο, να κοιμηθούν δύο βράδια σε πολυτελές ξενοδοχείο, να φάνε του σκασμού και φυσικά να διασκεδάσουν με την ψυχή τους σε κλαμπ της Νέας Υόρκης.

Όλοι τους ήταν ενθουσιασμένοι από την πρώτη στιγμή που πάτησαν το πόδι τους στο Big Apple και δεν σταμάτησαν να χορεύουν, ακόμα και μέσα στη μέση του δρόμου από τη χαρά τους.

"Πόσο ωραία είναι; Πόσο μαγικά" έλεγε και ξαναέλεγε ο Σάκης κρατώντας στην αγκαλιά του τη Μαριαλένα, ευτυχισμένοι που έβλεπαν από κοντά ιστορικά μνημεία της Νέας Υόρκης. Βρέθηκαν και στο Empire State Building με τη Μαριαλένα να αναλαμβάνει χρέη... ξεναγού καθώς έχει ξαναβρεθεί στο παρελθόν εκεί.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος πάντως την τρόλαρε αρκετά, αν και άκουγε με προσοχή όσα έλεγε η Μαριαλένα. Μέχρι και στο άγαλμα της Ελευθερίας βρέθηκαν, απολαμβάνοντας το τουρ. Εκεί, ο Κωνσταντίνος Βασάλος εκπλήρωσε την ευχή του Τάκη. Όπως είπε, έκλεψε το μαρκαδόρο από το Συμβούλιο και όταν βρέθηκαν στο Άγαλμα της Ελευθερίας, έγραψε με αυτόν "Τάκης Αίγιο" όπως ήθελε ο Καραγκούνιας.

Μέσα στο έπαθλο οι παίκτες είχαν τη δυνατότητα μέσα σε μισή ώρα να ψωνίσουν και ρούχα και παπούτσια με 500 ευρώ στα χέρια και όντως, τα κατάφεραν και φυσικά έκαναν βραδινή έξοδο αγνώριστοι!

Πηγή: gossip-tv.gr 
 

Tags survivor all star, κοκκινοι, νεα υορκη, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3410 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2206 s // Total time: 2.5615 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X